Δημήτρης Αποστόλου για την Παραγουανή κολυμβήτρια: Το έγκλημά της ήταν ότι δεν υποδύθηκε τον τρανς στον Μυστικό Δείπνο

Το σχόλιο του σεναριογράφου για την απομάκρυνση της Λουάνα Αλόνσο από το Ολυμπιακό Χωριό

Η απομάκρυνση της Παραγουανής κολυμβήτριας, Λουάνα Αλόνσο, από το Ολυμπιακό Χωριό, λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς, συγκαταλέγεται στον σωρό των ζητημάτων που έχουν επισκιάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες φέτος.

Ο σεναριογράφος, Δημήτρης Αποστόλου, σχολίασε το παραπάνω με μια ανάρτηση - ξέσπασμα για την «ανεκδιήγητη» όπως τη χαρακτήρισε, τελετή έναρξης με τον πολυσυζητημένο «Μυστικό Δείπνο» από τρανς άτομα.

Το έγκλημα της Αλόνσο ήταν που δεν είχε μούσια και δεν φορούσε τακούνια για να υποδυθεί στον τρανς Απόστολο, τόνισε, μεταξύ άλλων στο post που έκανε, λίγο αφού κυκλοφόρησε η είδηση ότι η κολυμβήτρια έφυγε από το σπίτι που έμενε με τους αθλητές και συμπατριώτες της.


Τι έγραψε αναλυτικά ο Δημήτρης Αποστόλου

«Η Αλόνσο η Παραγουανή κολυμβήτρια αποβλήθηκε από τους ολυμπιακούς λόγω απρεπούς συμπεριφοράς... Το έγκλημα της η δεξιά φωτό που δημοσίευσε με μαγιό στο κολυμβητήριο των αγώνων. Βασικά το έγκλημα της ήταν που δεν είχε μούσια φορούσε τακούνια ταπερατα βυ...ά και υποδυόταν τον τρανς Απόστολο στο μυστικό δείπνο της ανεκδιήγητης τελετής έναρξης. Συμπερίληψη αλά καρτ και το σιχαμένο μήνυμα έφτασε παντού.. Και δεν είναι όλοι ακροδεξιοί οι κατακριτές της καρναβαλικής έναρξης προχω φίλοι υπερασπιστές των θόλων μηνυμάτων των Γάλλων...ίσως να ναι καλόγουστοι υποψιασμένοι και ανήσυχοι για ότι έρχεται με βήμα ταχύ σε στυλ ναζιστικής χήνας».

Το παρασκήνιο πίσω από την απομάκρυνση της Αλόνσο
Η 20χρονη κολυμβήτρια έφυγε από το σπίτι της αποστολής της πατρίδας της για «ανάρμοστη συμπεριφορά».

Αν και οι υπεύθυνοι της αποστολής της Παραγουάης δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες για την απόφασή τους αυτή, αρκούμενοι στο ότι η παρουσία της 20χρονης Αλόνσο έχει αρνητική επίδραση πάνω στους συμπατριώτες της, αυτό που φαίνεται ότι την «έκαψε» ήταν οι αναρτήσεις της στα social media μετά την ολοκλήρωση της παρουσίας της στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, καθώς στην πρώτη ημέρα των αγώνων είχε έρθει 6η στα 100μ. πεταλούδα και δεν είχε καταφέρει να προκριθεί στα ημιτελικά.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ένα από τα πράγματα που ενόχλησαν ήταν ότι η Αλόνσο επέλεξε να φοράει δικά της ρούχα, αντί αυτών της αποστολής της Παραγουάης.

Η ίδια είχε αναρτήσει, επίσης, φωτογραφίες στα social media από τη βόλτα της στο Παρίσι και τις επισκέψεις της σε μπουτίκ ρούχων και εστιατόρια. Η Αλόνσο επισκέφθηκε, επίσης, την EuroDisney βγάζοντας και τις σχετικές φωτογραφίες.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η Αλόνσο στο Παρίσι έμεινε στο Hotel Pastel κοντά στην Αψίδα του Θριάμβου, ενώ επισκέφθηκε το κατάστημα του Yves Saint Laurent στη Champs Elysee, αλλά και τα κεντρικά της Louis Vuitton.

Δείτε τις φωτογραφίες



Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε, η Αλόνσο επιχείρησε να απαντήσει με ανάρτησή της στο Instagram τα ξημερώματα σήμερα, στην οποία έγραψε:

«Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι δεν με έδιωξαν ποτέ, ούτε με απέβαλαν από οπουδήποτε, παρακαλώ σταματείστε να διαδίδετε ψευδείς πληροφορίες. Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο, αλλά δεν θα αφήσω να με επηρεάσουν τα ψέματα».




Πριν μία εβδομάδα, ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την κολύμβηση με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Είναι επίσημο τώρα! Παίρνω σύνταξη από το κολύμπι, σας ευχαριστώ πολύ όλους για τη στήριξη! Συγγνώμη Παραγουάη!» έγραψε μεταξύ άλλων, στο Instagram.



Η Αλόνσο διατηρεί ένα αρκετά ενεργό προφίλ στο Instagram, για να αναρτά βίντεο και φωτογραφίες τόσο από την πισίνα, όσο και από την καθημερινότητά της, όπου δεν διστάζει να δείξει και τη σέξι πλευρά της.





Ειδήσεις σήμερα:

Η Κάμαλα Χάρις επέλεξε τον Τιμ Γουόλς ως υποψήφιο αντιπρόεδρο

Αθήνα 2004 vs Παρίσι 2024: Το μέτρο του Απόλλωνα απέναντι στην τρέλα του Διονύσου

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η σχέση ζωής του Ντουπλάντις με τον Καραλή - Με βοήθησε στα πρώτα μου βήματα, είπε ο Σουηδός για τον Έλληνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr