Ολυμπιακοί Αγώνες - Snoop Dogg: Φήμες ότι παίρνει 500.000 δολάρια τη μέρα για να προωθεί τη διοργάνωση

Ολυμπιακοί Αγώνες - Snoop Dogg: Φήμες ότι παίρνει 500.000 δολάρια τη μέρα για να προωθεί τη διοργάνωση

Ο ράπερ είναι καθημερινά παρών σε πολλά από τα αγωνίσματα που συμμετέχουν Αμερικανοί αθλητές και κάνει αναρτήσεις στα social media

snoop-dog-arthrou
Η προωθητικού χαρακτήρα συμμετοχή του Snoop Dogg στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού είναι από τα θέματα που σχολιάστηκαν όσα λίγα, φέτος.

Ο ράπερ έτρεξε στη Λαμπαδηδρομία και αιφνιδίασε τα εκατομμύρια κόσμου που παρακολούθησαν τα σχετικά βίντεο. Ωστόσο, η «δουλειά» του δεν σταματά εκεί. Ο 52χρονος είναι παρών σε πολλά από τα αθλήματα, στα οποία συμμετέχουν Αμερικανοί αθλητές και τους υποστηρίζει.

Κλείσιμο
Σε καθημερινή βάση, τα social media που φέρουν το όνομά του, φέρνουν στη δημοσιότητα διάφορα κλιπ με τον ράπερ σε mood Ολυμπιακών Αγώνων, είτε από τα στάδια που πραγματοποιούνται τα αθλήματα, είτε από άλλους χώρους της διοργάνωσης. Μάλιστα, λέγεται ότι η αμοιβή του για όσα κάνει, «ζαλίζει».

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, κυκλοφορεί η φημολογία ότι ο Snoop Dogg λαμβάνει ημερησίως το ποσό των 500.000 δολαρίων. Αν κάτι τέτοιο αληθεύει, τότε ο ράπερ θα φύγει από τη Γαλλία κατά 8 εκατομμύρια δολάρια πλουσιότερος.

Ιστοσελίδες όπως η Daily Loud, το Yahoo Sports, η ισπανική Marca και το Complex, αναπαράγουν ένα tweet από Αμερικανό που παρακολουθεί από κοντά τους Ολυμπιακούς Αγώνες και ισχυρίζεται πως: «Κάθισα δίπλα σε ένα στέλεχος του NBC σε δείπνο και μου είπε ότι ο Snoop πληρώνεται 500.000 δολάρια την ημέρα συν τα έξοδα για να είναι εδώ και να προωθεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Τίποτα από αυτά ωστόσο, δεν έχει επιβεβαιωθεί.
henry22



Ειδήσεις σήμερα:

«Είναι αυτή η Βρετανία ή η Σοβιετική Ένωση;» - Ο Μασκ κριτικάρει τη σύλληψη ενός άνδρα για σχόλια στο Facebook

Καμπανάκι ΠΟΥ για Covid-19: Ο ιός αλλάζει συνεχώς, κάτι που μας εκθέτει όλους σε κίνδυνο

Η Κάμαλα Χάρις επιλέγει τον Τιμ Γουόλς ως υποψήφιο αντιπρόεδρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης