Μαίρη Βιτινάρος: Αν δεν βρω μια καλή δουλειά να με κρατήσει εδώ σκέφτομαι να γυρίσω στην Αυστραλία

Εκεί έχω μια δυνατή ομάδα συνεργατών, πρόσθεσε το μοντέλο

Η Μαίρη Βιτινάρος σκέφτεται να επιστρέψει στην Αυστραλία, από όπου και κατάγεται, αν δεν βρει κάποια δουλειά που να την κρατήσει στην Ελλάδα.

Το μοντέλο ρωτήθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στο περιοδικό ΟΚ!, σχετικά με το ενδεχόμενο να ζήσει μόνιμα στη γενέτειρά της. Σε αυτό απάντησε: «Αν δεν βρω μια καλή δουλειά που να με κρατήσει εδώ, ναι, το σκέφτομαι. Ίσως για λίγο. Πήγα τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο στην Αυστραλία να δω την οικογένεια μου. Εκεί έχω μια δυνατή ομάδα συνεργατών που μου παρουσίασαν ένα πλάνο εργασία. Μου έχουν γίνει προτάσεις και από την τηλεόραση».

Στην πορεία, η Μαίρη Βιτινάρος τόνισε ότι την ενδιαφέρει η τηλεόραση αλλά στην Ελλάδα. Όπως ανέφερε: «Θέλω να συνεχίσω στην ελληνική τηλεόραση».

Στην ίδια συνέντευξη, η Μαίρη Βιτινάρος αναφέρθηκε και στα πρώτα της βήματα στον χώρο του μόντελινγκ. Πιο αναλυτικά, είπε: «Είχα ξεκινήσει να εργάζομαι ως μοντέλο από τα 17 μου, παράλληλα με τις σπουδές και τη δουλειά. Από μικρή πάντα μου έλεγαν γνωστοί αλλά και όταν είχα έρθει στην Ελλάδα, το μόνο που ήξερα να πω στα ελληνικά ήταν: “Γεια σου. Με λένε Μαίρη. Τι κάνεις; Θα ήθελα ένα σουβλάκι, παρακαλώ”» άγνωστοι στον δρόμο: «Πρέπει να γίνεις μοντέλο». Πάνω από δέκα φορές μάνατζερ μοντέλων είχαν δώσει στη μητέρα μου κάρτες για να πάω στο πρακτορείο τους, αλλά εγώ δεν ήθελα».

Και πρόσθεσε για το τι ήταν αυτό που ήθελε να κάνει στην πραγματικότητα: «Δεν ήθελα να γίνω μοντέλο. Το όνειρό μου ήταν να γίνω τενίστρια. Πήγαινα σε ειδική σχολή τένις, όπου έκανα μάθημα τριάντα ώρες την εβδομάδα. Ήμουν πάρα πολύ καλή. Στα 15 μου ήμουν ανάμεσα στις καλύτερες τενίστριες της ηλικίας μου στην Αυστραλία. Ήταν το όνειρό μου, αυτό ήθελα. Λάτρευα τον Ρότζερ Φέντερερ και τη Σερένα Γουίλιαμς. Τότε ήταν η εποχή που άρχισαν όλοι να ασχολούνται με το τένις και έγινε τρομερά δημοφιλές. Αυτοί οι κορυφαίοι παίκτες, μαζί με όλα τα μεγάλα ονόματα, πρόσφεραν τέλειο θέαμα».



Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος νεύρων στη Μέση Ανατολή: Ισραηλινά μαχητικά έσπασαν το φράγμα του ήχου στη Βηρυτό για τρίτη φορά σε λίγες μέρες

Επεισόδια και βανδαλισμοί κατά των μεταναστών στο Μπέλφαστ - Πρέπει να γίνει μια ειλικρινής συζήτηση για τη μετανάστευση, λέει η αντιπολίτευση


Με το... αζημίωτο προωθεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Snoop Dogg - Φήμες ότι παίρνει 500.000 δολάρια τη μέρα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr