Μπλέικ Λάιβλι: Αποτίει φόρο τιμής στην Μπρίτνεϊ Σπίαρς - Με φόρεμά της στην πρεμιέρα της ταινίας «It Ends With Us»

Θα είμαι μια παντοτινή θαυμάστρια, είπε η ηθοποιός

Με ένα φόρεμα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς εμφανίστηκε η Μπλέικ Λάιβλι στην πρεμιέρα της ταινίας «It Ends With Us» στη Νέα Υόρκη την Τρίτη.

Θέλοντας να αποτίσει φόρο τιμής στην διάσημη τραγουδίστρια, η ηθοποιός εμφανίστηκε με το πολύχρωμο φόρεμα που είχε βάλει η ποπ σταρ την άνοιξη του 2002, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου.

Όπως είπε στο People η Μπλέικ Λάιβλι, πρόκειται για το ίδιο ακριβώς φόρεμα. «Είναι το πραγματικό φόρεμα της Μπρίτνεϊ. Θα έπρεπε να βρίσκεται στο ίδρυμα Smithsonian ή στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης, αλλά είναι πάνω μου», είπε.

Σε άλλες δηλώσεις της στο Extra TV, η Λάιβλι εξήγησε ότι το φόρεμα «σήμαινε τόσα πολλά για αυτήν, λόγω του τι σημαίνει για εκείνη και η Μπρίτνεϊ Σπίαρς».

«Ήταν απλώς κάποια που αντιπροσώπευε την αγάπη και την ομορφιά και τη νεότητα και τη σκληρή δουλειά, την αποφασιστικότητα και τη δύναμη. Και ήταν σε επαφή με τη σεξουαλικότητά της και απλώς τα αντιπροσώπευε όλα», δήλωσε.

Τέλος, πρόσθεσε: «Το να λέει την ιστορία της με τον τρόπο που το έκανε στη βιογραφία της ήταν μοναδικό. Η Μπρίτνεϊ σημαίνει τόσα πολλά για μένα. Θα είμαι μια παντοτινή θαυμάστρια».

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Οι φωτογραφίες που έκαψαν την Παραγουανή κολυμβήτρια - «Δεν με έδιωξαν» από το Ολυμπιακό χωριό, λέει τώρα


Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Χρυσό στο μήκος ο Μίλτος Τεντόγλου με άλμα στα 8.48μ. - Έγραψε ιστορία με δεύτερη συνεχόμενη πρωτιά

Εκλογές ΗΠΑ - Ντόναλντ Τραμπ: Ανακοίνωσε πως θα δώσει συνέντευξη στον Μασκ την ερχόμενη Δευτέρα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr