Φωτεινή Ντεμίρη: Ό,τι κάνει ο γιος μου το κάνει με τις δικές του πλάτες, βοήθεια από εμάς δεν μπορεί να πάρει

Δεν ήθελε ποτέ να χρησιμοποιήσει τα ονόματα των γονιών του, πρόσθεσε

H Φωτεινή Ντεμίρη έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τον γιο της, ο οποίος έχει αποφασίσει να ασχοληθεί κι εκείνος με την υποκριτική.

Μιλώντας στο περιοδικό Λοιπόν, η ηθοποιός περιέγραψε αρχικά, την αντίδρασή της, όταν ο γιος της της είπε ότι θέλει να ακολουθήσει τα βήματά της.

«Δεν είχα κανένα άγχος. Χάρηκα πάρα πολύ που ο γιος μου μου εξέφρασε δειλά δειλά την αγάπη του για την υποκριτική, όπως είχε συμβεί και με εμένα. Του έδειξα τον δρόμο που έπρεπε να σπουδάσει με μεγάλη χαρά», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το αν τον βοηθούν οι διάσημοι γονείς του, ανέφερε: «Βοήθεια από εμάς δεν μπορεί να πάρει, δεν έχουμε αυτές τις πλάτες. Δεν θα το ήθελε κιόλας, μπορώ να πω. Ό,τι κάνει, το κάνει με τις δικές του πλάτες. Πήγαμε σε μια πρεμιέρα τις προάλλες και δεν είχε πει σε κανέναν ότι είναι γιος μας. Όταν τον πήγα να δώσει εξετάσεις στη σχολή, μου είπε "μαμά σε παρακαλώ πολύ, μην έρχεσαι". Τον άφησα μακριά για να μη δουν ότι είμαι η μαμά του. Δεν ήθελε ποτέ να χρησιμοποιήσει τα ονόματα των γονιών του».

Τέλος, αναφορικά με το ενδεχόμενο να συνεργαστούν, είπε: «Πρόσφατα κάναμε μια μικρή ταινία με τον γιο μου και υποδυθήκαμε τη μάνα με τον γιο και ήταν πολύ ωραία και για τους δυο μας. Μου αρέσει και ιδιαίτερα με τον γιο μου, θα ήθελα να συνεργαστούμε».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Οι φωτογραφίες που έκαψαν την Παραγουανή κολυμβήτρια - «Δεν με έδιωξαν» από το Ολυμπιακό χωριό, λέει τώρα


Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Χρυσό στο μήκος ο Μίλτος Τεντόγλου με άλμα στα 8.48μ. - Έγραψε ιστορία με δεύτερη συνεχόμενη πρωτιά

Εκλογές ΗΠΑ - Ντόναλντ Τραμπ: Ανακοίνωσε πως θα δώσει συνέντευξη στον Μασκ την ερχόμενη Δευτέρα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr