Τόρι Σπέλινγκ: Θυμάται την πρώτη της επίσκεψη στο σπίτι του Τσάρλι Σιν - Της προσέφερε κρακ

Στεκόταν στην πόρτα με ένα χαβανέζικο πουκάμισο και μου λέει «θες από αυτό;» περιγράφει η ηθοποιός

Η Τόρι Σπέλινγκ αποκάλυψε πως ο Τσάρλι Σιν της προσέφερε ναρκωτικά, όταν πήγε για πρώτη φορά στο σπίτι του με έναν φίλο της.

Η ηθοποιός μίλησε για την εμπειρία της στην εκπομπή podcast που παρουσιάζει, περιγράφοντας τι ακριβώς συνέβη.

«Η πόρτα ανοίγει και ο Τσάρλι στέκεται εκεί με ένα χαβανέζικο πουκάμισο και μου δίνει κάτι και μου λέει "θες από αυτό;"», περιγράφει η σταρ.

Αν και δεν διευκρίνησε πότε ακριβώς συνέβη αυτό, τόνισε ότι δεν δέχτηκε αυτό που της προσέφερε και ζήτησε απλώς ένα ποτό. Τότε, η Τόρι Σπέλινγκ δεν κατάλαβε τι ακριβώς ήταν αυτό που ήθελε να της δώσει, όμως καιρό αργότερα, κατάλαβε ότι ήταν κρακ.

«Είπα "όχι ευχαριστώ" και μου είπε "έλα μέσα". Δεν είδα καν το διαμέρισμά του, γιατί ήταν πολύ σκοτεινά. Όλα τα φώτα ήταν σβηστά. Με πάει στην κουζίνα και μου λέει "θες κάτι άλλο;". Ήμουν τρομοκρατημένη με το τι μπορεί να μου δώσει και του ζήτησαα ένα ποτό. Μετά σκέφτηκα, "αν έχει βάλει κάτι μέσα στα ποτά;". Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ», αναφέρει.

Τέλος, εξηγεί ότι συμβιβάστηκε με το να πιει ένα αναψυκτικό, ενώ θέλησε να ξεκαθαρίσει πως παρά τη χρήση ουσιών, ο Τσάρλι Σιν ήταν πάντοτε πολύ ευγενικός μαζί της.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock


Ειδήσεις σήμερα:

Οι φωτογραφίες που έκαψαν την Παραγουανή κολυμβήτρια - «Δεν με έδιωξαν» από το Ολυμπιακό χωριό, λέει τώρα


Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Χρυσό στο μήκος ο Μίλτος Τεντόγλου με άλμα στα 8.48μ. - Έγραψε ιστορία με δεύτερη συνεχόμενη πρωτιά

Εκλογές ΗΠΑ - Ντόναλντ Τραμπ: Ανακοίνωσε πως θα δώσει συνέντευξη στον Μασκ την ερχόμενη Δευτέρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr