Κέιτ Γουίνσλετ: Αποκάλυψε ότι της ζητήθηκε να κρύψει την κοιλιά της στα γυρίσματα του Lee - Είμαι περήφανη για το σώμα μου, λέει

Δεν θα μου περνούσε ποτέ από το μυαλό να το καλύψω, πρόσθεσε

Η Κέιτ Γουίνσλετ μίλησε για τα γυρίσματα της ταινίας «Lee» και πώς αντιμετώπισε η παραγωγή το σώμα της.

Η ηθοποιός μίλησε στο Harper's Bazaar κι εξήγησε πως σε μια σκηνή, όπου φορούσε μαγιό, η παραγωγή της ζήτησε να κάτσει πιο ευθεία, προκειμένου να φαίνεται πιο αδύνατη η κοιλιά της.

«Υπάρχει ένα κομμάτι όπου η Λι κάθεται σε ένα παγκάκι με μπικίνι... Και ένας από το συνεργείο μπήκε ανάμεσα στις λήψεις και είπε "μπορεί να θέλετε να καθίσετε πιο ίσια". Για να μη βλέπει την κοιλιά μου να διπλώνει. Έγινε σκόπιμα», είπε χαρακτηριστικά.



Όταν ρωτήθηκε στη συνέχεια, αν την ενοχλεί το σώμα της να δείχνει «κάτι λιγότερο από τέλειο», εκείνη απάντησε: «Το αντίθετο».

«Είμαι περήφανη για αυτό, γιατί είναι η ζωή μου και αυτό έχει σημασία. Δεν θα μου περνούσε ποτέ από το μυαλό να το καλύψω», εξήγησε. Άλλωστε, η ηθοποιός έχει μιλήσει πολλές φορές δημόσια για την αποδοχή του εαυτού μας και την αυτοαγάπη.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Οι φωτογραφίες που έκαψαν την Παραγουανή κολυμβήτρια - «Δεν με έδιωξαν» από το Ολυμπιακό χωριό, λέει τώρα

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Χρυσό στο μήκος ο Μίλτος Τεντόγλου με άλμα στα 8.48μ. - Έγραψε ιστορία με δεύτερη συνεχόμενη πρωτιά

Εκλογές ΗΠΑ - Ντόναλντ Τραμπ: Ανακοίνωσε πως θα δώσει συνέντευξη στον Μασκ την ερχόμενη Δευτέρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr