Τέιλορ Σουίφτ και Post Malone συγκέντρωσαν τις περισσότερες υποψηφιότητες για τα MTV Video Music Awards 2024

Η συνεργασία τους, το τραγούδι «Fortnight» έχει εξασφαλίσει οκτώ υποψηφιότητες συνολικά

Η Τέιλορ Σουίφτ και ο Post Malone είναι οι καλλιτέχνες με τις περισσότερες υποψηφιότητες για τα MTV Video Music Awards 2024.

Η συνεργασία τους, το τραγούδι «Fortnight» έχει εξασφαλίσει οκτώ υποψηφιότητες συνολικά, μεταξύ των οποίων Βίντεο της Χρονιάς, Τραγούδι της Χρονιάς, Καλύτερη Συνεργασία, Καλύτερη Σκηνοθεσία, Καλύτερη Φωτογραφία, Καλύτερο Μοντάζ, Καλύτερα Οπτικά Εφέ και Καλύτερη Σκηνοθεσία.
Επιπλέον, η Σουίφτ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, κυριαρχεί στις υποψηφιότητες στα VMAs, καθώς διεκδικεί βραβεία σε δέκα κατηγορίες. Ανάμεσα σε αυτές, οι κατηγορίες Καλλιτέχνης της Χρονιάς και Καλύτερo Ποπ Μουσικό Βίντεο.

Από την άλλη μεριά, ο Post Malone είναι υποψήφιος σε εννιά κατηγορίες για Βίντεο της Χρονιάς, Τραγούδι της Χρονιάς, Καλύτερη Συνεργασία, Καλύτερη Σκηνοθεσία, Καλύτερη Φωτογραφία, Καλύτερο Μοντάζ, Καλύτερα Οπτικά Εφέ και Καλύτερη Καλλιτεχνική Διεύθυνση.

Είναι επίσης, υποψήφιος στην κατηγορία Καλύτερη Συνεργασία για το τραγούδι «I Had Some Help» που ερμηνεύει με τον Μόργκαν Γουόλεν.

Στη λίστα των τραγουδιστών με τις περισσότερες υποψηφιότητες ακολουθούν οι Αριάνα Γκράντε, Σαμπρίνα Κάρπεντερ και Έμινεμ.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock



Ειδήσεις σήμερα:

Οι φωτογραφίες που έκαψαν την Παραγουανή κολυμβήτρια - «Δεν με έδιωξαν» από το Ολυμπιακό χωριό, λέει τώρα

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Χρυσό στο μήκος ο Μίλτος Τεντόγλου με άλμα στα 8.48μ. - Έγραψε ιστορία με δεύτερη συνεχόμενη πρωτιά

Εκλογές ΗΠΑ - Ντόναλντ Τραμπ: Ανακοίνωσε πως θα δώσει συνέντευξη στον Μασκ την ερχόμενη Δευτέρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr