Black Panther: Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Κόννι Τσιούμε

Σε ηλικία 72 ετών άφησε την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο του Γιοχάνεσμπουργκ - Η ανακοίνωση της οικογένειας

Η ηθοποιός του Black Panther, Κόννι Τσιούμε έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών.

Η Νοτιαφρικανή ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο του Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής, την Τρίτη 6 Αυγούστου.

Την είδηση έκανε γνωστή η οικογένειά της μέσω των social media και πιο συγκεκριμένα, μέσα από ανάρτηση που κοινοποιήθηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σε αυτή, αναφέρεται: «Η οικογένεια Τσιούμε με λύπη σας ενημερώνει για τον θάνατο της διεθνώς αναγνωρισμένης και βραβευμένης ηθοποιού, Κόννι Τσιούμε».


Σε συνέντευξή του στο νοτιοαφρικανικό ειδησεογραφικό δίκτυο Newzroom Afrika, ο γιος της, Νονγκέλο Τσιούμε είπε ότι η ηθοποιός εισήχθη στο νοσοκομείο για μια «ιατρική διαδικασία», πριν από τον θάνατό της, χωρίς ωστόσο να δίνει περαιτέρω πληροφορίες.

«Θέλουμε να τη θυμόμαστε ως κάποια που ήταν ανιδιοτελής και ως κάποια που πάντα ήθελε να βλέπει τον διπλανό της να τα καταφέρνει», δήλωσε.

Η Τσιούμε εμφανίστηκε στην ταινία της Μarvel, Black Panther το 2018 ως Wakandan Zawavari και επανέλαβε τον ρόλο της στο Black Panther του 2022: Wakanda Forever.

Εμφανίστηκε επίσης στη μουσική ταινία Black Is King σε σκηνοθεσία της Beyoncé, που κυκλοφόρησε το 2020, καθώς και σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες της Νότιας Αφρικής.



Ειδήσεις σήμερα:

Οι φωτογραφίες που έκαψαν την Παραγουανή κολυμβήτρια - «Δεν με έδιωξαν» από το Ολυμπιακό χωριό, λέει τώρα

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Χρυσό στο μήκος ο Μίλτος Τεντόγλου με άλμα στα 8.48μ. - Έγραψε ιστορία με δεύτερη συνεχόμενη πρωτιά

Εκλογές ΗΠΑ - Ντόναλντ Τραμπ: Ανακοίνωσε πως θα δώσει συνέντευξη στον Μασκ την ερχόμενη Δευτέρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr