Ανθή Φακιδάρη: Η διεθνής Ελληνίδα του μόντελινγκ κάνει διακοπές στη Λευκάδα

Ανθή Φακιδάρη: Η διεθνής Ελληνίδα του μόντελινγκ κάνει διακοπές στη Λευκάδα

Η νεαρή 22χρονη καλλονή έχει περπατήσει σε πασαρέλες οίκων όπως Chanel, Giorgio Αrmani και Elie Saab - Στιγμές χαλάρωσης στο υπερπολυτελές θέρετρο του Ιονίου, πόλο έλξης των jet setters,  «Crystal Waters Lefkada»

fakidari-xr
Τον τελευταίο καιρό το προφίλ της Ανθής Φακιδάρη, του νεαρού πανέμορφου μοντέλου που έχει καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον του παγκόσμιου κοινού της μόδας σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα και με τόσο μικρή εμπειρία απασχολεί όλο και μεγαλύτερο κοινό.
Η Ανθή γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Περιστέρι, έχει ρίζες από την Κρήτη από την πλευρά του πατέρα της και από τα Τρίκαλα από την πλευρά της μητέρας της. Η έδρα της είναι στην Αθήνα, αλλά ταξιδεύει πολύ συχνά στο Παρίσι και το Μιλάνο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Κλείσιμο
Μεγαλύτερο highlight της πρώτης διετίας της στον χώρο ήταν τον περασμένο Ιούλιο, όταν περπάτησε στην πασαρέλα του οίκου Chanel, στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, η Ανθή όμως έχει ήδη συμμετάσχει και σε επιδείξεις άλλων κορυφαίων σχεδιαστών όπως ο Giorgio Αrmani και ο Elie Saab ενώ η Ferrari την επέλεξε πρόσφατα ως το πρόσωπο της παγκόσμιας καμπάνιας της.

Το πανέμορφο μοντέλο βρίσκεται διαρκώς με μία βαλίτσα στο χέρι αφού η ζωή της μοιράζεται ανάμεσα σε Ελλάδα και στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες της μόδας.


Ζώντας μεταξύ Αθήνας, Παρισιού και Μιλάνου, στα ελάχιστα διαλείμματά της, απολαμβάνει όποτε έχει την ευκαιρία έναν καφέ στο «Ηotel Costes» ή ένα δείπνο στο «George V» στην Πόλη του Φωτός. Και παρότι βρίσκεται διαρκώς μέσα σ’ ένα αεροπλάνο, δεν διαμαρτύρεται. Αντίθετα, στα μεγάλα ταξίδια χαλαρώνει ακούγοντας μουσική, διαβάζοντας ένα βιβλίο ή παρακολουθώντας μια χολιγουντιανή ταινία.


Η ίδια το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε επέλεξε να χαλαρώσει τα καταπράσινα νερά του Ιονίου, παραθερίζοντας συγκεκριμένα στη Λευκάδα και στο πιο διάσημο τουριστικό θέρετρο «Crystal Waters Lefkada». Μάλιστα, στα όμορφα stories που ανέβασε η ίδια δείχνει να απολαμβάνει μια από τις πισίνες του ξενοδοχείου και να πίνει καλοκαιρινά κοκτέιλ. 

fakidari-leukada__1_
fakidari-leukada__3_
fakidari-leukada__2_

Η Λευκάδα είναι ο τόπος που, για αρκετούς, διαθέτει τις ωραιότερες παραλίες της χώρας μας. Και αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να την κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή τόσο για τον εγχώριο, όσο και τον διεθνή τουρισμό με τα ξενοδοχεία να απολαμβάνουν τεράστια πληρότητα τα τελευταία χρόνια.
Δείτε ποια είναι η 22χρονη καλλονή - Το προφίλ της στο Instagram









Ειδήσεις σήμερα:

Οι 100 ζωές ενός πρίγκιπα: Η μυθιστορηματική πορεία και το τέλος του Μισέλ ντε Γκρες

Συγγραφέας και πρώην καθηγητής στη σχολή αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. ο συλληφθείς για τις φωτιές στη Βάρη - Η φωτογραφία που τον «πρόδωσε»

Η αποκαλυπτική εμφάνιση της Ιωάννας Τούνη στη Μύκονο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης