Κατερίνα Παπουτσάκη για τον ρόλο της στη νέα σειρά «Άγιος Έρωτας»: Η Χριστίνα είναι πληγωμένη και αδίστακτη

Κάνει πράγματα που μπορεί να αποβούν μοιραία για την εξέλιξη της ζωής των άλλων ανθρώπων αλλά και της δικής της, πρόσθεσε για την ηρωίδα που θα υποδυθεί

Η σειρά «Άγιος έρωτας» θα κάνει πρεμιέρα τη νέα σεζόν στον Alpha και σε αυτή συμμετέχει μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Παπουτσάκη

Η ηθοποιός υποδύεται την Χριστίνα, μια όμορφη και γοητευτική γυναίκα που έλκεται από την εξουσία και τους ισχυρούς άνδρες. Μεγάλη της αδυναμία είναι ο Παύλος Μαρκόπουλος, ο ισχυρότερος άνδρας της περιοχής και κάνει τα πάντα για να τον κατακτήσει.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη δήλωσε για τον ρόλο της: «Η Χριστίνα είναι πληγωμένη και αδίστακτη, είναι εύθραυστη και δυναμική ταυτόχρονα. Είναι ένας σκληρός άνθρωπος. Οι πράξεις της πληγώνουν τους άλλους. Κάνει πράγματα που μπορεί να αποβούν μοιραία για την εξέλιξη της ζωής των άλλων ανθρώπων αλλά και της δικής της. Ρισκάρει και ζει στα άκρα». 

Δείτε το τρέιλερ:


Στη συνέχεια, εξήγησε πως έτσι όπως είναι δομημένος ο χαρακτήρας του ρόλου κινδυνεύει να φανεί σαν την «κακιά» της υπόθεσης. «Για όλους αυτούς τους λόγους, αυτός ο χαρακτήρας κινδυνεύει να είναι εξωτερικά παιγμένος σαν ένας αρνητικός χαρακτήρας. Αυτό που έχει πολλή σημασία για εμένα, είναι να την προσεγγίσω με αγάπη, με κατανόηση, με συμπάθεια και να καταλάβω όλους τους λόγους για τους οποίους εκείνη οδηγείται σε αυτές τις πράξεις. Δεν υπάρχει καλός - κακός άνθρωπος, θετικός - αρνητικός χαρακτήρας. Για εμένα υπάρχουν πράγματα, βιώματα, καταστάσεις που μας οδηγούν σε πράξεις που μπορεί να είναι κακές επιλογές», τόνισε. 

Επιπλέον, πρόσθεσε: «Η Χριστίνα ναι, κάνει κακές επιλογές. Όμως, είναι ένας άνθρωπος βαθιά πληγωμένος, ψυχολογικά ραγισμένος και κάνει κινήσεις προκειμένου να κρατηθεί ζωντανή, γιατί πεθαίνει μέσα της. Οι κινήσεις αυτές, όμως, αποβαίνουν μοιραίες για τους άλλους ανθρώπους».

Τέλος, ανέφερε τους λόγους που την έκαναν να πει «ναι» σε αυτή τη σειρά. «Αυτό που με έκανε να πω ‘ναι’ στη συγκεκριμένη σειρά είναι η πολύ καλά δομημένη πλοκή της, οι εξαιρετικοί συντελεστές, οι συνεργάτες, γιατί για εμένα πρώτιστο ρόλο για την επιλογή μιας σειράς παίζει το πλαίσιο, το κανάλι, το πόση προσοχή λαμβάνει από το κανάλι η σειρά, πόσο την πιστεύει και αυτό θεωρώ ότι είναι γνώμονας επιτυχίας. Και φυσικά ο ρόλος μου»,  είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Οι φωτογραφίες που έκαψαν την Παραγουανή κολυμβήτρια - «Δεν με έδιωξαν» από το Ολυμπιακό χωριό, λέει τώρα

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Χρυσό στο μήκος ο Μίλτος Τεντόγλου με άλμα στα 8.48μ. - Έγραψε ιστορία με δεύτερη συνεχόμενη πρωτιά

Εκλογές ΗΠΑ - Ντόναλντ Τραμπ: Ανακοίνωσε πως θα δώσει συνέντευξη στον Μασκ την ερχόμενη Δευτέρα


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr