Τάνια Μπρεάζου για τη σχέση με τον Γιώργο Αμούτζα: Όταν γεννιέται κάτι τόσο όμορφο και σπάνιο έχεις την ανάγκη να το προστατεύσεις

Δεν θελήσαμε να το «φωνάξουμε» κι ούτε είχαμε κάποια τέτοια ανάγκη, πρόσθεσε 

H Tάνια Μπρεάζου έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τη σχέση της με τον Γιώργο Αμούτζα, αλλά και τους λόγους που άργησαν να επιβεβαιώσουν το ειδύλλιο μεταξύ τους.

Η τραγουδίστρια μίλησε στο περιοδικό «Hello» κι αρχικά, δήλωσε: «Παρότι υπήρχε απίστευτη χημεία μεταξύ μας, επιθυμούσαμε να προστατεύσουμε αυτό που γεννιόταν. Κι εμείς ακόμα ανακαλύπταμε ο ένας τον άλλο με τον πιο αθώο και τρυφερό τρόπο. Δεν θελήσαμε να το "φωνάξουμε" κι ούτε είχαμε κάποια τέτοια ανάγκη. Όταν γεννιέται κάτι τόσο όμορφο και σπάνιο, έχεις την ανάγκη να το προστατεύσεις».

Στη συνέχεια, η Τάνια Μπρεάζου ανέφερε τι ήταν αυτό που τους έφερε πιο κοντά και τους οδήγησε να γίνουν ζευγάρι.

«Ένα από αυτά που με έφεραν κοντά στον Γιώργο είναι το ότι από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισα ,τον θαύμασα για την τεράστια ποιότητα που έχει ως άνθρωπος, αλλά και ως καλλιτέχνης. Το πόσο ταπεινό και ταυτόχρονα πόσο χαρισματικό πλάσμα είναι. Με εντυπωσίασαν το ότι έχουμε κοινά στον τρόπο που βλέπουμε τη ζωή, στο πώς αντιλαμβανόμαστε κάποια πράγματα, ότι μοιάζουμε και έχουμε τις περισσότερες φορές τις ίδιες απόψεις, η παιδικότητα και αυθορμητισμός μας, η αγάπη και ο σεβασμός απέναντι στην τέχνη μας και το γεγονός ότι αλληλοσυμπληρωνόμαστε και θέλουμε τα ίδια πράγματα», ανέφερε.

Όπως είπε κλείνοντας, τα στοιχεία που θα ήθελε να υπάρχουν σε μια σχέση είναι η αγάπη, η ειλικρίνεια, ο σεβασμός, ο θαυμασμός του ενός για τον άλλο, η εμπιστοσύνη κι η εκτίμηση.


Ειδήσεις σήμερα:

Οι φωτογραφίες που έκαψαν την Παραγουανή κολυμβήτρια - «Δεν με έδιωξαν» από το Ολυμπιακό χωριό, λέει τώρα

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Χρυσό στο μήκος ο Μίλτος Τεντόγλου με άλμα στα 8.48μ. - Έγραψε ιστορία με δεύτερη συνεχόμενη πρωτιά

Εκλογές ΗΠΑ - Ντόναλντ Τραμπ: Ανακοίνωσε πως θα δώσει συνέντευξη στον Μασκ την ερχόμενη Δευτέρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr