Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Με τη μητέρα της στη Μύκονο

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks και η μητέρα της έκαναν βόλτα το βράδυ στο νησί

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου συνεχίζει το καλοκαίρι της στη Μύκονο, έχοντας μαζί της τη μητέρα της. Οι δυο τους εθεάθησαν να περπατούν σε πολυσύχναστο δρόμο του νησιού, κατά τη διάρκεια μιας βραδινής εξόδου τους.

Με ένα κοντό λευκό τοπ και μίνι τζιν φούστα, η instagrammer και πρώην παίκτρια του My Style Rocks συνόδευσε τη μητέρα της, Έφη, περπατώντας η μία δίπλα από την άλλη, πιθανότατα με προορισμό κάποιο μαγαζί για να διασκεδάσουν.

Οι φωτογραφίες τους


Λίγες μέρες πριν, ο φακός απαθανάτισε ξανά την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε μια έξοδο που έκανε στο νησί, με την αποκαλυπτική της εμφάνιση να τραβάει την προσοχή. Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks και instagrammer, πόζαρε με την πλάτη γυρισμένη και το κεφάλι της στραμμένο στον φωτογράφο που βρισκόταν πίσω της.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου περπατούσε σε σοκάκι του νησιού, κατά τη διάρκεια της βραδιάς, μαζί με μία φίλη της, όταν συνάντησε τον φακό και πήρε μερικές πόζες. Φορούσε ένα αποκαλυπτικό τοπ με βαθύ ντεκολτέ και έξω την πλάτη.


Δείτε τις φωτογραφίες

Την ίδια μέρα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου συνάντησε τον Στάθη Σχίζα σε μπαρ της Μυκόνου με τον οποίο και αντάλλαξαν μερικές κουβέντες. Οι δύο πρώην σύντροφοι φάνηκαν να βρίσκονται σε εύθυμη διάθεση, καθώς μίλησαν για λίγο κατά τη συνάντησή τους.

Δείτε τις φωτογραφίες


Φωτογραφίες: NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ




Ειδήσεις σήμερα:

Ζάκυνθος: Φορτηγό ξέφυγε της πορείας του και έπεσε σε σπίτι - Δείτε φωτογραφίες


Ολυμπιακοί Αγώνες: Στον τελικό του ακοντισμού η Τζένγκο - Δείτε βίντεο

Νικόλ Σέρζινγκερ: Χορεύει με τους φίλους της σε πολυτελές σκάφος - Το βίντεο από τις διακοπές της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr