Δημήτρης Αλεξάνδρου: Πήγε στους καταρράκτες με τον γιο του όσο η Ιωάννα Τούνη διασκεδάζει στη Μύκονο

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Πήγε στους καταρράκτες με τον γιο του όσο η Ιωάννα Τούνη διασκεδάζει στη Μύκονο

Οι φωτογραφίες που έδειξε στο Instagram

aleksandroy2829238
Όσο η Ιωάννα Τούνη περνά χρόνο με τις φίλες της στη Μύκονο, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με τον γιο τους, κάνουν αποδράσεις  στη φύση.

Από εκεί, το μοντέλο ανέβασε μερικές φωτογραφίες και ένα βίντεο, δείχνοντας στους ακολούθους του στο Instagram, πώς τα περνούν, πατέρας και γιος.

Από τις αναρτήσεις που έκανε το απόγευμα της Τετάρτης 7 Αυγούστου, έδειξε φωτογραφίες τους από τους καταρράκτες που πήγαν και έκαναν μπάνιο. «Πάρης και μπαμπάς» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής τους.

Η ανάρτηση και οι φωτογραφίες του Δημήτρη Αλεξάνδρου
Κλείσιμο
aleksandrou22
aleksandroy22
aleksandrou




Την ίδια ώρα, η Ιωάννα Τούνη ανεβάζει από το δικό της προφίλ, story από τη Μύκονο όπου διασκεδάζει με τις φίλες της. Το βράδυ της Τρίτης 6 Αυγούστου, πέρασε το βράδυ δε μπαρ του νησιού και για την έξοδό της, έκανε μια αποκαλυπτική εμφάνιση. Την επόμενη μέρα, πήγε για μπάνιο σε beach club του νησιού.

Δείτε στιγμιότυπα από τις αναρτήσεις της
6toyni333
toyni44
toyni3339
toyni43


Λίγο πριν φύγει για Μύκονο,το πρωί της Δευτέρας 5 Αυγούστου, είπε στους ακολούθους της ότι θα κάνει δύο μέρες διακοπές χωρίς τον γιο της, Πάρη και τις προειδοποίησε ότι όποια την αποκαλέσει κακιά μητέρα που αφήνει το παιδί της, θα την κάνει μπλοκ από το Instagram.

Δείτε το βίντεο
Τούνη: Πάω διακοπές χωρίς τον Πάρη, όποια με πει κακιά μαμά θα την κάνω μπλοκ

«Sorry Πάρη» ακούγεται να λέει η instagrammer στο κλιπ και συνέχισε: «Γιατί πρώτη φορά που θα πάω διακοπές που δεν είναι για δουλειά και δεν έχουν και μωρό μαζί. Θα ξεκουραστώ ψυχολογικά δηλαδή γιατί εννοείται θα βγούμε, θα παρτάρουμε, θα το ζήσουμε στα άκρα. Ήθελα να το μοιραστώ μαζί σου, Ετοιμάζομαι για Μύκονο».

Με ένα σύντομο κείμενο, η Ιωάννα Τούνη επισημαίνει: «Αν τολμήσει καμία να μου πει ότι είμαι κακιά μαμά που χαίρομαι που θα αφήσω το μωρό στον μπαμπά του για να πάω διήμερο με φίλες, θα την κάνω μπλοκ».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης