Πηγή Δεβετζή: Με φλερτάρουν μόνο νεότεροι άνδρες, οι πιτσιρικάδες τολμάνε πιο πολύ

Θεωρώ πάντως ότι είναι σπάνιο να βρεις άντρα ελεύθερο άνω των 40 έτσι όπως τον θέλεις, πρόσθεσε η Ολυμπιονίκης

H Πηγή Δεβετζή έδωσε συνέντευξη και μίλησε για το ενδεχόμενο να κάνει παιδί, τους άνδρες που την πολιορκούν, αλλά και την προσωπική της ζωή.

Η Ολυμπιονίκης μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! και αρχικά, αναφέρθηκε στην επιθυμία που είχε στο παρελθόν, να γίνει μητέρα.

«Tα λατρεύω τα παιδιά. Μετά το διαζύγιο είχα κάποιες μακροχρόνιες σχέσεις και εκεί γύρω στα 38 μου, βρήκα έναν άνθρωπο που ήθελε να αποκτήσουμε παιδί μαζί. Το σκεφτόμουν κι εγώ. Αλλά όταν συζήσαμε, του έφυγε η επιθυμία και χωρίσαμε μετά από τρία χρόνια. Ήμουν πολύ ερωτευμένη τότε και μόνο με εκείνον μου είχε γεννηθεί η επιθυμία να γίνω μητέρα. Η μαμά μου αν τη ρωτήσεις, ελπίζει ακόμα ότι θα κάνω παιδί», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αν μου τύχαινε, θα το κρατούσα. Μπορώ να κάνω παιδί, αλλά δεν θέλω πια, γιατί θεωρώ ότι μεγάλωσα και δεν έχω τις αντοχές που είχα όπως όταν ήμουν 30. Επίσης, τώρα πια έχω μάθει σε μια άλλη ζωή. Έχω τους φίλους μου. Μου αρέσει να ταξιδεύω. Θέλω να γυρίσω όλο τον κόσμο. Γενικά μου αρέσει η ελευθερία. Δεν μπορώ την καταπίεση».

Αναφορικά με τα φλερτ στη ζωή της, δήλωσε: «Με φλερτάρουν μόνο νεότεροι άνδρες. Από 25 μέχρι 33 χρονών, μέχρι εκεί. Μάλλον βλέπουν τη βιολογική μου ηλικία. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Νομίζω ότι οι πιτσιρικάδες τολμάνε πιο πολύ. Θεωρώ πάντως ότι είναι σπάνιο να βρεις άντρα ελεύθερο άνω των 40 έτσι όπως τον θέλεις».

Τέλος, μίλησε για την προσωπική της ζωή κι αποκάλυψε πως είναι ελεύθερη. «Είμαι μόνη. Η τελευταία μου σοβαρή σχέση τέλειωσε το 2017. Αλλά φλερτάρω, ανακαλύπτω», είπε.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Ρωσίδα πρωταθλήτρια σκακιού προσπάθησε να δηλητηριάσει αντίπαλό της και την κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας - Δείτε βίντεο

Φωτογραφίες: Τεντόγλου και Καραλής παίζουν με τα μετάλλια και τους γράφουν «αν τα ενώσετε δίνουν υπερδύναμη;»

Η Αθηνά Οικονομάκου δηλώνει ευτυχισμένη - «Σου πάει ο έρωτας» της γράφουν για τις νέες φωτογραφίες με μαγιό από τη Χίο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr