Χαλκ Χόγκαν: Πιθανό να μηνύσει τους Άφλεκ και Ντέιμον αν κάνουν ταινία για την υπόθεση του sex tape του

Χαλκ Χόγκαν: Πιθανό να μηνύσει τους Άφλεκ και Ντέιμον αν κάνουν ταινία για την υπόθεση του sex tape του

Δεν θα διστάσει αφού το έχει ξανακάνει, αναφέρει το περιβάλλον του παλαιστή

Hoganaflek
Εδώ και λίγες μέρες, τα διεθνή media αναφέρονται στην ταινία που ετοιμάζει ο Ματ Ντείμον με τον Μπεν Άφλεκ, η οποία θα έχει να κάνει πιθανότατα με την υπόθεση sex tape του Χάλκ Χόγκαν.

Αν αυτό όμως, γίνει ταινία, ο θρύλος του WWE είναι πιθανό να προχωρήσει σε μήνυση σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το TMZ.

Κλείσιμο
Το ίδιο δημοσίευμα του TMZ επισημαίνει ότι μέχρι ώρας, ο Χόγκαν δεν έχει καμία ανάμειξη στα πλάνα του κινηματογραφικού διδύμου και προς το παρόν δεν έχει κάνει κάτι γι αυτό. Όμως, αν ξεκινήσει η παραγωγή, «δεν θα διστάσει να ακολουθήσει τη νομική οδό, κάτι που έχει κάνει και στο παρελθόν» όπως αναφέρεται.

Το περιβάλλον του τονίζει ότι ο Χαλκ βρίσκεται σε ένα πολύ καλό σημείο στη ζωή του αυτή τη στιγμή με τη νέα του σύζυγο και επιδιώκει μια νέα επιχειρηματική κίνηση με την μπύρα του. Κάνει επίσης φιλανθρωπικό έργο με ένα καταφύγιο αστέγων στην Τάμπα, δίνοντας χρήματα για να κάνει τη ζωή των ενοίκων πιο άνετη. Αν λοιπόν έρθει ξανά στην επιφάνεια η υπόθεση του sex tape, ενδέχεται να επισκιάσει την ευημερία του.

Η υπόθεση sex tape

Το 2012, διέρρευσε από το Gawker, το sex tape του Χόγκαν μνε τη σύζυγο ενός φίλου του και δημιουργήθηκε μεγάλο σκάνδαλο. Ο Χαλκ μήνυσε το site για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής και το 2016 κέρδισε μια τεράστια αποζημίωση, ύψους140 εκατομμυρίων δολαρίων. Η αγωγή αυτή έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πτώχευση της Gawker Media και την πώλησή της στην Univision.

Αντιδράσεις με το ενδεχόμενο να υποδυθεί ο Άφλεκ τον Χόγκαν
Την Τρίτη 6 Αυγούστου ανακοινώθηκε ότι ο Άφλεκ θα συμμετέχει σε ταινία για τον Χαλκ Χόγκαν με τα περισσότερα διεθνή μέσα να αναφέρουν ότι μάλλον θα τον υποδυθεί.

Το Netflix ετοίμαζε το βιογραφικό φιλμ για τον δημοφιλή παλαιστή, με πρωταγωνιστή τον Κρις Χέμσγουορθ, αλλά το πρότζεκτ δεν ευδοκήμισε και όλα φαίνεται ότι οδήγησαν στον Άφλεκ για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Τη σκηνοθεσία, λέγεται ότι θα αναλάβει ο Γκας Βαν Σαντ του «Good Will Hunting» των Άφλεκ και Ντέιμον ή ο Τοντ Φίλιπς του Joker. Όσο για το πότε θα ξεκινήσει η παραγωγή,  γράφεται ότι αυτό θα γίνει τον Ιανουάριο του 2025. Αν και η είδηση για τον Άφλεκ στον ρόλο του Χόγκαν κυκλοφορεί στα media, δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη. 
Από όσα έχουν κυκλοφορήσει στο Διαδίκτυο, η ταινία μπορεί να είναι επικεντρωμένη στη μήνυση που κατέθεσε ο Χόγκαν εναντίον του site, Gawker, για τη δημοσίευση ενός sex tape του.

Παρόλα αυτά, οι πρώτες αντιδράσεις για την επιλογή του συγκεκριμένου ηθοποιού σε αυτόν τον ρόλο, ήταν μοιρασμένες. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολίασαν ότι δεν ταιριάζει στον Μπεν Άφλεκ, ο ρόλος. «Απολύτως παράλογο» έγραψε κάποιος στο Twitter - X. «Σοβαρά τώρα, μιλάμε για μια αμφίβολη κίνηση για την καριέρα του. Αυτό ακούγεται σαν μια καταστροφή που περιμένει να συμβεί. Καλή τύχη με αυτό, Μπεν. Θα το χρειαστείς» σχολιάζουν στο μεταξύ.

hogkan22222
aflek222
aflek33
hogan32
goanaflek
αφλεκ33
αφφλεκ



Ειδήσεις σήμερα:

«Έστηνε» γρήγορα αυτοκίνητα ο 45χρονος που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Πατρών-Πύργου

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Τι ποσά θα λάβουν οι Έλληνες αθλητές ως πριμ για την κατάκτηση μεταλλίου

Η κάμερα έπιασε τον Μάρκους Τζόρνταν να ρουφάει λευκή σκόνη στο Μονακό μαζί με την παρέα του - Δείτε εικόνες




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης