Μαριάντα Πιερίδη για την εμφάνιση της Ιωάννας Τούνη στη Μύκονο: Δεν παύεις να είσαι γυναίκα επειδή είσαι μάνα

Μαριάντα Πιερίδη για την εμφάνιση της Ιωάννας Τούνη στη Μύκονο: Δεν παύεις να είσαι γυναίκα επειδή είσαι μάνα

Εμένα μου αρέσει να τη βλέπω, πρόσθεσε η τραγουδίστρια

pieridis
Οι αναρτήσεις της Ιωάννας Τούνη από τη Μύκονο και κυρίως οι αποκαλυπτικές της εμφανίσεις, σχολιάστηκαν στα social media. Το πάνελ της εκπομπής «Summer’s Cool» επίσης συζήτησε τα όσα ανεβάζει στο Instagram η Ιωάννα Τούνη και κυρίως τα ρούχα που επέλεξε για πρόσφατη έξοδό της.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η Μαριάντα Πιερίδη, υποστήριξε την instagrammer και τις στιλιστικές της επιλογές. Όπως είπε, της αρέσει να βλέπει «ωραίες μάνες, γιατί δεν παύεις να είσαι γυναίκα».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3aj7hdkrjw1)

Κλείσιμο
Πιο συγκεκριμένα, η Μαριάντα Πιερίδη είπε: «Να ρωτήσω κάτι; Τι μας χαλάει ακριβώς εδώ; Η συγκεκριμένη κοπέλα ασχολείται με αυτό επαγγελματικά, είναι influencer πρώτα από όλα με φοβερή επιτυχία. Έχει στηριχτεί στα social media και το κοινό της θέλει να τη βλέπει έτσι. Εμένα σαν μανούλα μου αρέσει να βλέπω ωραίες μάνες γιατί δεν παύεις να είσαι γυναίκα. Γιατί να μη δούμε τη συνομιλία με το μωρό; Είναι κάτι πολύ γλυκό».

Τέλος, πρόσθεσε: «Αναιρεί το να είσαι ωραία γυναίκα και καλή μάνα; Εγώ καμία φορά τη βλέπω και λέω οκ να κάνω τα μαλλιά. Με παρακινεί. Εντάξει, δεν μπορώ τώρα, αλήθεια. Είναι πανέμορφη, γλυκιά μανούλα, σωστή επιχειρηματίας και πολύ σημαντικό το ότι δεν έχει αφεθεί».

Οι αποκαλυτπική εμφάνιση της Τούνη
Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα από πρόσφατη βραδινή της έξοδο στη Μύκονο. Σε αυτά, η Ιωάννα Τούνη φάνηκε ντυμένη αρκετά αποκαλυπτικά, με ένα μαύρο σετ που συνδύαζε μια μακριά φούστα και ένα τοπ που τονίζει την περιοχή του στήθους. Το ιδιαίτερο δέσιμο του τοπ κατέληγε σε ένα μαντίλι για τα μαλλιά. Η Ιωάννα Τούνη ολοκλήρωσε το λουκ της με ψηλά πέδιλα και γυαλιά ηλίου.


to0ynh
toynhj
Καταγραφηotnh

Ειδήσεις σήμερα:

«Έστηνε» γρήγορα αυτοκίνητα ο 45χρονος που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Πατρών-Πύργου

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Τι ποσά θα λάβουν οι Έλληνες αθλητές ως πριμ για την κατάκτηση μεταλλίου

Η κάμερα έπιασε τον Μάρκους Τζόρνταν να ρουφάει λευκή σκόνη στο Μονακό μαζί με την παρέα του - Δείτε εικόνες


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης