Σοφία Κουρτίδου - Γιάννης Σεβδικαλής: Παντρεύτηκαν αιφνιδίως - Το έμαθαν από το Instagram οι συγγενείς τους

Το ζευγάρι θα κάνει και θρησκευτικό γάμο, αλλά ήθελε να έχει ως ημερομηνία επετείου την 8η Αυγούστου

Λίγους μήνες μετά την πρόταση γάμου στον τηλεοπτικό αέρα, ο Γιάννης Σεβδικαλής και η Σοφία Κουρτίδου παντρεύτηκαν στο δημαρχείο. Όπως εξήγησαν, πήραν αυτή την απόφαση τελευταία στιγμή και συγκεκριμένα, μια μέρα πριν παντρευτούν.

Το ανακοίνωσαν με βίντεο στο Instagram, τόσο στους ακολούθους τους όσο και στους συγγενείς τους, καθώς η τραγουδίστρια ακούγεται να λέει «μαμά τώρα το μαθαίνεις». Ο Γιάννης Σεβδικαλής πρόσθεσε: «Και για τον γάτο και για τον γάμο».

Το ζευγάρι εξήγησε ότι θα γίνει και ο θρησκευτικός γάμος, αλλά ήθελαν να έχουν ημερομηνία επετείου την 8η Αυγούστου, μεταξύ άλλων, επειδή είναι η Παγκόσμια Ημέρα Γάτας. «Αυθόρμητα εχθές το πήραμε απόφαση μέσα σε μια μέρα το κάναμε. Δεν κρατιόμασταν παιδιά, μας άρεσε πάρα πολύ αυτή η ημερομηνία. Μαμά τώρα από το βίντεο το μαθαίνεις» είπε η Σοφία Κουρτίδου, κρατώντας το «νέο μέλος της οικογένειας» όπως είπε για τη γάτα που κρατούσε στην αγκαλιά της.

Δείτε το βίντεο


Στη λεζάντα της κοινής τους ανάρτησης στο Instagram έγραψαν: «08/08! Μια μέρα πολύ σημαντική για μας και από σήμερα θα έχουμε άλλον ένα λόγο να τη γιορτάζουμε! Γιατί οι ζωές μας ενώθηκαν για πάντα... και επίσημα πλέον! ❤️ Το αποφασίσαμε κυριολεκτικά τελευταία στιγμή, χωρίς να το ξέρει κανείς. Ούτε καν εμείς το ξέραμε μέχρι χθες! Ξέραμε όμως με σιγουριά τι νιώθουμε ο ένας για τον άλλον. Δεν κρατιόμασταν μέχρι να οργανώσουμε το γάμο και θέλαμε πολύ να έχουμε επέτειο τη σημερινή ημερομηνία γιατί για μας σημαίνει πάρα πολλά. Οπότε έτσι αυθόρμητα, το αποφασίσαμε. Έτσι απλά. Γιατί έτσι είναι η αγάπη , απλή, χωρίς ερωτηματικά. Απλά εγώ & εσύ!».

Οι φωτογραφίες από το δημαρχείο



Η πρόταση γάμου
Ο Γιάννης Σεβδικαλής και η Σοφία Κουρτίδου τραγούδησαν το «Just The Way You Are» του Μπρούνο Μαρς για το επεισόδιο του J2US που μεταδόθηκε το βράδυ του Σαββάτου 25 Μαΐου και απέσπασαν την υψηλότερη βαθμολογία από την κριτική επιτροπή. Ωστόσο, μια μεγάλη έκπληξη περίμενε την τραγουδίστρια. Ο σύντροφός της, άρχισε να τραγουδάει μόνος του ένα κομμάτι όλο νόημα. O Γιάννης Σεβδικαλής είπε ξανά Μπρούνο Μαρς, αλλά αυτή τη φορά το «Marry you» για να γονατίσει στη συνέχεια και να κάνει πρόταση γάμου στη Σοφία Κουρτίδου.

Δείτε το βίντεο

Με δάκρυα στα μάτια η τραγουδίστρια αγκάλιασε τον σύντροφό της και του είπε το «ναι». Στο κοινό βρίσκονταν οι γονείς και του ενός και του άλλου που επίσης δεν έκρυψαν τη συγκίνησή τους. Μετά από την πρόταση γάμου, τόσο η Βίκυ Σταυροπούλου, όσο και η Δέσποινα Βανδή δάκρυσε από τη θέση της στην κριτική επιτροπή.



Ειδήσεις σήμερα:

Τέιλορ Σουίφτ: Με μαχαίρια και αυτοσχέδια εκρηκτικά θα γινόταν το χτύπημα στη συναυλία στη Βιέννη

Ρωσία: Στα 10 χλμ. έχουν διεισδύσει οι Ουκρανοί στο Κουρσκ, «νόμιμη» η εισβολή, λέει η Κομισιόν

Κίσινγκερ: «Επέμβαση Βρετανών; Μα είναι ηλίθιοι»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr