Στιβ Μάρτιν: Αρνήθηκε να υποδυθεί τον Τιμ Γουόλς στο Saturday Night Live

Με επέλεξαν επειδή έχω γκρίζα μαλλιά και γυαλιά, είπε για τον ρόλο του υποψηφίου αντιπροέδρου της Κάμαλα Χάρις που του πρότειναν στο κωμικό σόου

Αφού η Κάμαλα Χάρις επέλεξε τον Τιμ Γουόλς ως υποψήφιο αντιπρόεδρο των ΗΠΑ σε περίπτωση εκλογής της, άρχισε να γίνεται λόγος στο Διαδίκτυο για τον Στιβ Μάρτιν, υποδεικνύοντάς τον ως τον κατάλληλο για να απεικονίσει τον κυβερνήτη της Μινεσότα στην επερχόμενη σεζόν του «Saturday Night Live».

Ο σεναριογράφος και τηλεοπτικός παραγωγός Λορν Μάικλς προφανώς το σκέφτηκε και ο ίδιος και επικοινώνησε με τον μακροχρόνιο συνεργάτη του στο SNL για να του προτείνει τον ρόλο. Ο Στιβ Μάρτιν αποφάσισε να τον απορρίψει.

Ο Στιβ Μάρτιν ενημέρωσε τους Los Angeles Times για την απόφασή του σε συνέντευξή του. «Ήθελα να πω όχι και, παρεμπιπτόντως και εκείνος ήθελε να πω όχι. Είπα: "Λορν, δεν είμαι ιμπρεσιονιστής. Χρειάζεσαι κάποιον που μπορεί πραγματικά να πετύχει τον άνθρωπο. Με επέλεξαν επειδή έχω γκρίζα μαλλιά και γυαλιά» ανέφερε.

«Είναι συνεχής η δέσμευση» πρόσθεσε ο Μάρτιν. «Δεν το κάνεις μια φορά και τυγχάνεις χειροκροτήματος και δεν το ξανακάνεις ποτέ. Και πάλι, χρειάζονται έναν πραγματικό ιμπρεσιονιστή για να το κάνουν αυτό. Θα βρουν κάποιον πολύ, πολύ καλό. Θα δυσκολευόμουν» εξήγησε.

Το Saturday Night Live πρόκειται να επιστρέψει για ιστορική, 50η σεζόν στις 28 Σεπτεμβρίου. Το πρώην μέλος του καστ Μάγια Ρούντολφ θα υποδυθεί την Κάμαλα Χάρις, υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος μετά την αποχώρηση του Τζο Μπάιντεν για την προεδρία των ΗΠΑ.



Ειδήσεις σήμερα:

Καταλανός αστυνομικός συνελήφθη στη Βαρκελώνη ως υπόπτος ότι βοήθησε τον αυτονομιστή ηγέτη Πουτζντεμόν να διαφύγει

Συνεχίζονται οι μάχες στο Κουρσκ - Στα 10 χλμ. έχουν διεισδύσει οι Ουκρανοί, «νόμιμη» η εισβολή, λέει η Κομισιόν


Ο 19χρονος τζιχαντιστής ομολόγησε ότι το χτύπημα στη συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ στη Βιέννη θα γινόταν με μαχαίρια και αυτοσχέδια εκρηκτικά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr