Γιώργος Τσαλίκης για Στέφανο Τσιτσιπά μετά το περιστατικό με τον πατέρα του: Aπαράδεκτος και κάκιστο παράδειγμα

Γιώργος Τσαλίκης για Στέφανο Τσιτσιπά μετά το περιστατικό με τον πατέρα του: Aπαράδεκτος και κάκιστο παράδειγμα

Ο τενίστας εκνευρίστηκε με τον πατέρα του, την ώρα του αγώνα του, με αποτέλεσμα να τον βρίσει και να τον διώξει από το γήπεδο

tsalikis
Ο Γιώργος Τσαλίκης τοποθετήθηκε σχετικά με τη συμπεριφορά του Στέφανου Τσιτσιπά στον χθεσινό αγώνα, στο Μόντρεαλ, όταν και τσακώθηκε με τον πατέρα του.

Ο τενίστας φάνηκε να εκνευρίζεται μαζί του, με αποτέλεσμα να τον βρίσει και να τον διώξει από το γήπεδο. Εκείνος αποχώρησε και έκατσε στις κερκίδες.

Ο τραγουδιστής έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου μίλησε για τη στάση του Στέφανου Τσιτσιπά, εξηγώντας πως με τη συμπεριφορά αυτή δεν αποτελεί πρότυπο για κανέναν.

Συγκεκριμένα, κάτω από ένα βίντεο με το απόσπασμα από όσα συνέβησαν, ο Γιώργος Τσαλίκης έγραψε: «Υπάρχουν οι αθλητές όπως ο Πετρούνιας, ο Μανόλο, η Ντρισμπιώτη, η Γκουντουρά και άλλοι πολλοί που μας συγκινούν, μας εμπνέουν, μας γεμίζουν αισιοδοξία γιατί είναι "φάροι" σε μια κοινωνία που αγωνίζεται μέσα στο σκοτάδι, που αποτελούν ή που θα θέλαμε να αποτελούν πρότυπα για τα παιδιά μας.. Και υπάρχουν και αυτοί που τους αγαπάμε, τους στηρίζουμε, τους θαυμαζουμε και μας ξενερώνουν».

Κλείσιμο
Συνέχισε γράφοντας: «Στέφανε αγόρι μου χρειάζεται μεγάλος αγώνας να είσαι πρωταθλητής, αλλά χρειάζεται εξίσου μεγάλη εκπαίδευση να είσαι σωστός άνθρωπος, να προσπαθείς να διαχειρίζεσαι το θυμό σου, να μη ξεφτιλίζεις έτσι τους γονείς σου δημόσια και να μη ξεφτιλίζεσαι κι εσύ.. Άμα δεν γουστάρεις να συμπορεύεσαι μαζί τους αθλητικά κόψ'το.. Αλλιώς εφόσον είναι επιλογή σου τίμησε την και μαζέψου.. Μας κάνεις και αισθανόμαστε άσχημα και ετεροντροπή, δηλαδή ντρεπόμαστε για λογαριασμό σου και φυσικά αν μπω στη θέση του πατέρα σου (γιατί έχω παιδιά λίγο μικρότερα σου) με πιάνει δύσπνοια με την ιδέα ότι το παιδί μου θα με ξεφτίλιζε έτσι παγκοσμίως.. Δούλεψε τον εαυτό σου, διαχειρίσου τον θυμό σου, νίκησε τους δαίμονες σου για να πάρεις και αυτό που σου αξίζει αθλητικά.. Οι μεγαλοι αθλητές συνήθως είναι και μεγάλες προσωπικότητες.. Μεγάλωσε και δείξε λίγο γαμ***** σεβασμό».

Πάνω στο βίντεο, ο Γιώργος Τσαλίκης έγραψε: «Τι να μη γίνεις όταν μεγαλώσεις. Είσαι απαράδεκτος και κάκιστο παράδειγμα».  

Δείτε την ανάρτησή του:


Φωτογραφία άρθρου:
NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Το συνεχίζει ο Τσιτσιπάς, νέα φραστική επίθεση στον πατέρα του: «Δεν είναι πολύ ευφυής» - Δείτε βίντεο

Ποιες επιπλοκές προκαλεί το τσίμπημα της καφέ αράχνης που σκότωσε τον 48χρονο στην Ηλεία - Τα συμπτώματα

Παντρεμένη καθηγήτρια συνελήφθη στην Αυστραλία γιατί έκανε σεξ με μαθητή της σε αυτοκίνητο - Θα πάω φυλακή; ρωτούσε

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης