Νεφέλη Ορφανού: Στο «Ρετιρέ» ψωνίστηκα, αισθανόμουν κάτι ξεχωριστό γιατί σταματούσε η κυκλοφορία για μένα

Όταν έπαιρνα ταξί και περπατούσα, άκουγα κορναρίσματα και με φώναζαν για να βγάλουμε φωτογραφία, πρόσθεσε

Η Νεφέλη Ορφανού έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τη δημοφιλή σειρά «Ρετιρέ», αλλά και την Κατερίνα Γιουλάκη.

Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν και αρχικά, εξέφρασε τα συναισθήματά της για τη σειρά, όπου πρωταγωνιστούσε. Όπως είπε, τη θεωρεί «σταθμό» στη ζωή της.

«Είναι σταθμός για μένα. Ήταν μια πολύ πετυχημένη σειρά του Δαλιανίδη, που ήξερε πολύ καλά αυτή τη δουλειά. Ήταν πάρα πολύ αυστηρός και πιεστικός, έτσι όμως έβγαζε το διά ταύτα. Με το "Ρετιρέ" έζησα απίστευτες στιγμές. Όταν έπαιρνα ταξί και περπατούσα, άκουγα κορναρίσματα και με φώναζαν για να βγάλουμε φωτογραφία», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Έλεγε τότε η αδερφή μου στον άντρα μου ότι έχουν πάρει τα μυαλά μου αέρα. Το κατάλαβα κι εγώ ότι στο "Ρετιρέ" ψωνίστηκα, αισθανόμουν κάτι ξεχωριστό, γιατί σταματούσε η κυκλοφορία για μένα. Η αδερφή μου όμως, που είναι ευφυέστατη είδε ύφος από μένα, είδε βεντετιλίκι και μου είπε "ποια είσαι; Η Ελίζαμπεθ Τέιλορ στο Χόλιγουντ; Πρόσεξέ το, γιατί θα κάνω φασαρία". Με προσγείωσε κι είπα "τι αηδίες κάνω". Της το χρωστάω αυτό και από τότε, είμαι προσεκτική. Το μόνο που με ισοπέδωνε ήταν ότι με φώναζαν "ξινή", δεν ήξεραν το όνομά μου».

Η Νεφέλη Ορφανού περιέγραψε επιπλέον, ένα ακραίο περιστατικό που έχει ζήσει με θαυμαστή της στο παρελθόν. «Θυμάμαι είχα παρκάρει το αυτοκίνητό μου σε μια δραματική σχολή και καμιά 50αριά παιδιά άρχισαν να τρέχουν κατά πάνω μου και μου ζήταγαν αυτόγραφο. Επίσης ερχόντουσαν οι γυναίκες να μου κόψουν τα μαλλιά για να φτιάξουν με τον κομμωτή τους το ίδιο χρώμα με τα δικά μου», ανέφερε.

Όσο για τους λόγους που οδήγησαν στο τέλος του «Ρετιρέ» και το αν αληθεύει ότι σταμάτησε, επειδή η Κατερίνα Γκιουλάκη ήθελε παραπάνω χρήματα, είπε: «Μπορεί, δεν το ξέρω. Αυτά είναι ενδοοικογενειακά. Η αλήθεια είναι ότι ο Γιάννης Δαλιανίδης που ήταν πολύ έντιμος, αλλά και αυταρχικός και δεν διαπραγματευόταν ορισμένα πράγματα. Και εμένα με διαχειριζόταν σαν να είμαι μαθήτρια, αλλά δεν με πείραζε, άλλους όμως τους πείραζε. Ποτέ δεν μου έβαλε φωνή, όμως φώναζε σε άλλους πρωταγωνιστές που τότε βέβαια ήταν άγνωστοι».

Τέλος, μίλησε για την Κατερίνα Γκιουλάκη, την οποία όπως είπε, δεν έχει δει εδώ και καιρό. «Η αλήθεια είναι ότι πολύ παλιά την είχα πάρει μια-δυο φορές τηλέφωνο, τα είχαμε πει, μετά χαθήκαμε. Δεν την έχω δει. Ελπίζω να είναι καλά», είπε.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Το συνεχίζει ο Τσιτσιπάς, νέα φραστική επίθεση στον πατέρα του: «Δεν είναι πολύ ευφυής» - Δείτε βίντεο

Ποιες επιπλοκές προκαλεί το τσίμπημα της καφέ αράχνης που σκότωσε τον 48χρονο στην Ηλεία - Τα συμπτώματα

Παντρεμένη καθηγήτρια συνελήφθη στην Αυστραλία γιατί έκανε σεξ με μαθητή της σε αυτοκίνητο - Θα πάω φυλακή; ρωτούσε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr