Cardi B για το ατύχημα που είχε και έβαλε σε κίνδυνο την εγκυμοσύνη της: Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, είχα παραλύσει

Κατέβαινα τις σκάλες και γλίστρησα, ένιωσα ένα τράνταγμα στα πλευρά μου, περιγράφει η ράπερ

Η Cardi B είχε ένα ατύχημα που έβαλε σε κίνδυνο τόσο την ίδια, όσο και το μωρό στην κοιλιά της.

Η 31χρονη ράπερ που είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της μίλησε για το ατύχημα, στους διαδικτυακούς της φίλους στο Twitter.

Σε ένα ηχητικό μήνυμα που δημοσίευσε, η Cardi B λέει πως κατέβαινε τις σκάλες, όταν σκόνταψε και παραλίγο να γλιστρήσει, με αποτέλεσμα από το τράβηγμα να σκιστεί ένας σύνδεσμος δίπλα στη λεκάνη της.

Όπως λέει: «Κατέβαινα τις σκάλες και γλίστρησα. Θα έπεφτα ή μάλλον, πρακτικά έπεσα. Προσπαθούσα να αποτρέψω τον εαυτό μου από το να πέσει, οπότε κρατιόμουν από το κιγκλίδωμα, αλλά συνέχισα να γλιστράω. Τότε, ένιωσα ένα περίεργο τράνταγμα στο πλευρό μου, ενώ δεν μπορούσα να σηκωθώ».

Στη συνέχεια, περιγράφει ότι φώναξε τον πατέρα της για βοήθεια, αλλά όταν εκείνος ήρθε, παρατήρησε ότι το σώμα της είχε παραλύσει.

«Δεν μπορούσα να περπατήσω καθόλου, οπότε σκέφτηκα να κοιμηθώ για λίγο, ελπίζοντας ότι ο πόνος θα υποχωρούσε. Όταν ξύπνησα, δεν μπορούσα να κουνήσω το κάτω μέρος του σώματός μου καθόλου. Μόνο που κουνούσα λίγο τα πόδια μου, πονούσε το κάτω μέρος της κοιλιάς μου. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, ένιωθα παράλυτη», εξηγεί.

Δεδομένου ότι ο πόνος που ένιωθε ήταν πολύ έντονος, κάλεσε ασθενοφόρο για να πάει στο νοσοκομείο. Τελικά, μετά από εξετάσεις, οι γιατροί ανακάλυψαν ότι έσκισε έναν σύνδεσμο κοντά στη λεκάνη της, ακριβώς στο σημείο που ήταν το κεφάλι του μωρού της.

«Έγινε διαστολή κι είχα συσπάσεις κάθε δύο λεπτά για ένα ολόκληρο 24ωρο. Έπρεπε λοιπόν, να με παρακολουθούν. Πονούσα πολύ, δεν μπορούσα να κουνηθώ για δύο συνεχόμενες ημέρες», τόνισε.

Αφού οι γιατροί της έδωσαν μορφίνη και την κράτησαν στο νοσοκομείο για τρεις ημέρες, την άφησαν να επιστρέψει στο σπίτι της, συμβουλεύοντάς την να είναι πολύ προσεκτική με τις κινήσεις της.


Ειδήσεις σήμερα:

Το συνεχίζει ο Τσιτσιπάς, νέα φραστική επίθεση στον πατέρα του: «Δεν είναι πολύ ευφυής» - Δείτε βίντεο

Ποιες επιπλοκές προκαλεί το τσίμπημα της καφέ αράχνης που σκότωσε τον 48χρονο στην Ηλεία - Τα συμπτώματα

Παντρεμένη καθηγήτρια συνελήφθη στην Αυστραλία γιατί έκανε σεξ με μαθητή της σε αυτοκίνητο - Θα πάω φυλακή; ρωτούσε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr