Άννα Μαρία Βέλλη: Τα έβαλε με follower που τη ρώτησε αν είναι στα όρια της νευρικής ανορεξίας

Άννα Μαρία Βέλλη: Τα έβαλε με follower που τη ρώτησε αν είναι στα όρια της νευρικής ανορεξίας

Η απάντησή της στο σχόλιο που δέχτηκε μετά από ανάρτησή της στο Instagram

velli22
Η Άννα Μαρία Βέλλη ξέσπασε στο Instagram, μετά από σχόλιο που δέχτηκε για τα κιλά της.

Πιο αναλυτικά, η YouTuber και πρώην παίκτρια του Survivor, ανέβασε μερικές φωτογραφίες από τις διακοπές της και ένας από τους ακολούθους της, τη ρώτησε αν βρίσκεται στα όρια της νευρικής ανορεξίας. Πιο συγκεκριμένα, έκανε στην ανάρτηση το σχόλιο: «Είσαι στα όρια της ανορεξίας ή μου φαίνεται;».

Η απάντησή της σε αυτό, ήταν να δείξει με story το σχόλιο που έλαβε και να γράψει: «Κύριε Τάσο και κάθε κύριε Τάσο εκεί έξω και δεν ξέρετε τι λέτε και τρόπους δεν έχετε, αλλά κυρίως δεν σας ρωτήσαμε».

Στην ανάρτησή της, η Άννα Μαρία Βέλλη σχολίασε: «Λογικά δεν υπάρχουν πια σχόλια για τα κιλά του καθενός, Στον ύπνο μου τα βλέπω».
Κλείσιμο
velli22


Στο παρελθόν, η ίδια έχει αναφερθεί ξανά στις φήμες που ακούγονταν για την υγεία της, με πολύ κόσμο να πιστεύει πως πάσχει από νευρική ανορεξία.

«Έναν ολόκληρο χρόνο πέρασα με τη φήμη πως έχω νευρική ανορεξία. Το στήθος δεν το έχω, αυτό το πράγμα. Οπότε τώρα γύρισε σε μένα πως έχω νευρική ανορεξία. Αλλά εγώ νιώθω τόσο άνετα με το σώμα μου τόσα χρόνια. Οπότε δεν με πειράζει» είχε πει πριν από μερικά χρόνια, στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».


Φωτογραφία άρθρου: AmiYiamiTube / YouTube


Ειδήσεις σήμερα:

Πατέρας στη Σπάρτη βίαζε επί πέντε χρόνια την 9χρονη κόρη του - Την απειλούσε για να μη μιλήσει, είχε υλικό της στο κινητό

Συγκλονιστικός ο Τεμπόγκο που έγραψε την ημερομηνία γέννησης της αδικοχαμένης μητέρας του στα παπούτσια που τον έστεψαν χρυσό Ολυμπιονίκη

Ισοπεδωτικός ο Κουρουγκλίεφ - Νίκησε σε λίγα δευτερόλεπτα και το βράδυ πάει για μετάλλιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης