Νικολίνα Νικολούζου: Τις φωτογραφίες απ' όταν ήμουν αγόρι, θα τις ξαναδώ σε μεγαλύτερη ηλικία

Νικολίνα Νικολούζου: Τις φωτογραφίες απ' όταν ήμουν αγόρι, θα τις ξαναδώ σε μεγαλύτερη ηλικία

Τις έβαλα σε ένα κουτί, δεν νιώθω ότι είναι άλλος άνθρωπος, πρόσθεσε η νικήτρια του My Style Rocks

nikolinanikolouzou
Η Νικολίνα Νικολούζου έδωσε μια συνέντευξη, αναφερόμενη στην απόφαση να μιλήσει ανοικτά για την διεμφυλική της ταυτότητα, τα παιδικά της χρόνια αλλά και τις φωτογραφίες ως αγόρι από την νεαρή της ηλικίας.

Ειδικότερα, η Νικολίνα Νικολούζου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν σκέφτηκα ποτέ να κρύψω την ταυτότητα μου στο My Style Rocks γιατί αυτό που με κάνει τον άνθρωπο που είμαι, είναι η διαφορετικότητα μου. Δεν πιστεύω ότι πρέπει να κρύβουμε την προσωπικότητα μας και το ποιοι είμαστε».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3bf1kyyt69l)


Κλείσιμο
«Γενικά το ταξίδι μιας διεμφυλικής γυναίκας έχει πολλές αναποδιές. Υπάρχει πολύ μεγάλη έλλειψη παιδείας. Εγώ βρέθηκα πολλές φορές αντιμέτωπη με γιατρούς οι οποί δεν ήξεραν πως να με αντιμετωπίσουν και έπρεπε να είμαι εγώ πιο ενημερωμένη, πιο μπροστά. Ευτυχώς δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα ούτε στην οικογένεια ούτε στο σχολείο. Εγώ και η αδελφή μου έχουμε μεγαλώσει με τον ίδιο τρόπο και με την ίδια αντιμετώπιση από όλους» πρόσθεσε.

Στην ερώτηση:  «Πως νιώθεις με φωτογραφίες τις μικρής Νικολίνας;» η Νικολίνα Νικολούζου απάντησε: «Τις φωτογραφίες, όταν ήμουν μικρή, υπήρχε μια φάση της ζωής μου, μέσα στην ψυχοθεραπεία το είχα κάνει αυτό, που τις έβαλα όλες μέσα σε ένα κουτί και είπα ότι θα τις ανοίξω σε μια πιο μεγάλη ηλικία. Γιατί ήθελα πρώτα να γνωρίσω και να αγαπήσω τον εαυτό μου και μετά να επισκέπτομαι τον μικρό μου εαυτό».
449433429_826185649118156_3730538182832106618_n
Τέλος, η νικήτρια του My Style Rocks αναφέρθηκε στο bullying που είχε υποστεί στο σχολείο, λέγοντας: «Όταν ήμουν πιο μικρή δέχθηκα πολλές κακεντρεχείς συμπεριφορές, μου έχουν πετάξει ακόμα και πέτρες στο σχολείο».
449433429_826185649118156_3730538182832106618_n

Η αποκάλυψη που έκανε στο My Style Rocks
Τον Μάρτιο, η 20χρονη αποκάλυψε στο τηλεπαιχνίδι, ότι γεννήθηκε ως αγόρι και έκανε φυλομετάβαση. Η παίκτρια του διαγωνισμού μόδας στάθηκε μπροστά στις συμπαίκτριές της και διηγήθηκε την ιστορία της, η οποία όπως λέει, ξεκίνησε στα 11 της χρόνια.


Όπως είπε, με τη βοήθεια ειδικών, αλλά και της οικογένειάς της, ξεκίνησε ορμονοθεραπεία, όταν ήταν 12 ετών.

Αρχικά, δήλωσε: «Αγαπητοί τηλεθεατές, θέλω να μοιραστώ μια ιστορία από τη ζωή μου, που ξεκινάει από όταν ήμουν 11 ετών. Εγώ η Νικολίνα δεν ήμουν πάντα το κορίτσι που βλέπετε μπροστά σας. Είμαι ένα κορίτσι που γεννήθηκε σε λάθος σώμα. Αυτό δηλαδή, σημαίνει ότι είμαι μια διεμφυλική γυναίκα».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czqv7r8klfft)

Στη συνέχεια, περιέγραψε: «Το ταξίδι αυτό ξεκίνησε όταν ήμουν 11 ετών, όταν μοιράστηκα τα συναισθήματά μου με τους γονείς τους και με τη στήριξή τους και τη βοήθειά τους και με τη βοήθεια ειδικών, κατανόησα τον εαυτό μου και στα 12 μου ξεκίνησα ορμονοθεραπεία και τότε, ξεκίνησε και το ταξίδι της φυλομετάβασής μου».

Όσο για τους γονείς της, τους είπε ένα δημόσιο ευχαριστώ. «Αυτό φυσικά δεν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα χωρίς τον αγώνα και τη στήριξη των γονιών μου και γι' αυτό τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Χωρίς τους γονείς και την οικογένειά μου και την αδεφή μου, δεν θα μπορούσα να είμαι ο άνθρωπος που είμαι σήμερα και θέλω να τους πω ένα δημόσιο ευχαριστώ», ανέφερε.

b446d6c1-51e4-40e3-a7e5-4f6a6ed98a1f


Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο ντοκουμέντα από τη δράση των μελών της οργάνωσης που ανατίναζε ΑΤΜ σε Αττική και Φθιώτιδα

Στη φυλακή ο 32χρονος που κατηγορείται ότι κρατούσε φυλακισμένη και βίαζε τη σύντροφό του στο Διδυμότειχο

Η πισίνα μου είναι βάθους 1,20μ. - Δεν είμαι εγώ, στα 36 μου, η αιτία των δεινών της χώρας, λέει ο Κασσελάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης