Κέιτι Πράις: Τη συνέλαβαν στο Χίθροου - Οι Αρχές την βρήκαν με γάζες στο κεφάλι λόγω πλαστικής επέμβασης

Κέιτι Πράις: Τη συνέλαβαν στο Χίθροου - Οι Αρχές την βρήκαν με γάζες στο κεφάλι λόγω πλαστικής επέμβασης

Το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε στις 30 Ιουλίου αλλά η τηλεπερσόνα έλειπε στο εξωτερικό για επεμβάσεις

katieprice2
Η Κέιτι Πράις συνελήφθη τελικά, στο αεροδρόμιο του Χίθροου λόγω της μη προσέλευσής της στο δικαστήριο που ήταν απαραίτητη και τέθηκε υπό αστυνομική κράτηση.

Το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε για την τηλεπερσόνα στις 30 Ιουλίου, όταν παρέλειψε να πάει στη δικαστική ακρόαση σχετικά με την υπόθεση της πτώχευσής της. Η σστυνομία ανακοίνωσε ότι μια 46χρονη γυναίκα συνελήφθη στο Χίθροου με βίντεο και στιγμιότυπα να δείχνουν την Πράις. Είναι χαρακτηριστικό, ότι οι αρχές τη συνέλαβαν με γάζες και αίματα στο κεφάλι, αφού το πρώην μοντέλο δεν σταματά να υποβάλλεται σε πλαστικές επεμβάσεις.

Δείτε βίντεο


«Μια 46χρονη γυναίκα από το Σάρεϊ συνελήφθη στο αεροδρόμιο Χίθροου στις 19:45 την Πέμπτη, 8 Αυγούστου, επειδή δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο. Τέθηκε υπό κράτηση σε αστυνομικό τμήμα του δυτικού Λονδίνου για να εμφανιστεί στο Βασιλικό Δικαστήριο αύριο, Παρασκευή, 9 Αυγούστου» ανέφερε η ανακοίνωση. Μετά από ώρες, βγήκε από τη φυλακή με εγγύηση και με τη δέσμευση να εμφανιστεί στο δικαστήριο, την επομένη.


Το παρασκήνιο πίσω από το ένταλμα σύλληψής της
Η δικαστής Κάθριν Μπάρτον δήλωσε ότι η τηλεπερσόνα και μοντέλο, είχε λάβει «πολύ σαφείς προειδοποιήσεις» ότι πρέπει να παραστεί στην ακρόαση.

Εκδίδοντας το ένταλμα σύλληψης, η δικαστής είπε ότι ότι η Πράις «απέτυχε να παραστεί στη σημερινή ακρόαση» και δεν έδωσε καμία εξήγηση για την απουσία της.

«Κατά την κρίση μου είναι απαραίτητο το δικαστήριο να εκδώσει ένταλμα σύλληψης της κας Πράις. Δεν έχει καμία πραγματική δικαιολογία για την αποτυχία της να παραστεί στη σημερινή ακρόαση».

Κλείσιμο

Η Κέιτι Πράις κήρυξε για πρώτη φορά πτώχευση το 2019 λόγω απλήρωτων χρεών και στη συνέχεια ξανά τον περασμένο Μάρτιο λόγω ενός απλήρωτου ποσού στην εφορία, ύψους 761.994,05 λιρών.

Ως αποτέλεσμα της πτώχευσής της, η Κέιτι Πράις αντιμετωπίζει πιθανή απώλεια περιουσιακών στοιχείων, συμπεριλαμβανομένης της έπαυλης των 2 εκατομμυρίων λιρών που μένει και των κερδών που έχει αποκομίσει από την πρώτη της πτώχευση το 2019. Επίσης έχει να αντιμετωπίσει δυσκολίες με τους πιστωτές και πιθανές ποινικές διαδικασίες.

Η Πράις σύμφωνα με παλαιότερο άρθρο της Daily Mail, έμεινε έκπληκτη από την τελευταία πτώχευση και υπερασπίστηκε τον εαυτό της, υποστηρίζοντας ότι προχωράει κανονικά σε πληρωμές και δεν φοροδιαφεύγει.



Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο ντοκουμέντα από τη δράση των μελών της οργάνωσης που ανατίναζε ΑΤΜ σε Αττική και Φθιώτιδα

Στη φυλακή ο 32χρονος που κατηγορείται ότι κρατούσε φυλακισμένη και βίαζε τη σύντροφό του στο Διδυμότειχο

Η πισίνα μου είναι βάθους 1,20μ. - Δεν είμαι εγώ, στα 36 μου, η αιτία των δεινών της χώρας, λέει ο Κασσελάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης