Μάριος Καπότσης για Κόνι Μεταξά: Εγώ ήμουν πιο ερωτευμένος από εκείνη από την αρχή

Μάριος Καπότσης για Κόνι Μεταξά: Εγώ ήμουν πιο ερωτευμένος από εκείνη από την αρχή

Είναι κάτι που λέει και η ίδια, πρόσθεσε ο αθλητής

marioskapotsis2
Ο Μάριος Καπότσης έβαλε τέλος και από τη δική του τη μεριά στις φήμες ότι έχει χωρίσει με την Κόνι Μεταξά.

Μέσα από μια συζήτησης που έκανε ως καλεσμένος στο κανάλι που διατηρεί η Νάνσυ Παραδεισανού στο YouTube, ο αθλητής του πόλο επισήμανε ότι: «Εγώ ήμουν πιο ερωτευμένος με την Κόνι απ’ ότι είναι εκείνη με εμένα από την αρχή. Αυτό είναι κάτι που λέει και η ίδια, δεν το λέω μόνο εγώ».

Δείτε το βίντεο
Η υπέροχη ιστορία ενός Ολυμπιονίκη | Μάριος Καπότσης | Nancy Paradeisanou

Κλείσιμο
Στην πορεία, περιέγραψε με χιουμοριστική διάθεση, πώς είναι η καθημερινότητά τους μέσα στο σπίτι.

«Δεν μπορείς να φανταστείς τι γίνεται στο σπίτι. Αν είχαμε μια κάμερα κάθε μέρα και το κάναμε σαν τις Kardashians θα ήταν απίστευτο, κάθε μέρα κάτι γίνεται. Κάποιες γελάω με όσα γίνονται, ε, κάποιες φορές εκνευρίζομαι. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι κάποιες φορές ο μαέστρος σε όλα αυτά είναι η Κόνι, αλλά άλλες φορές δεν θέλει να βλέπει κανέναν. Ανισόρροπα πράγματα.. Δεν την αλλάζω με τίποτα την Κόνι» περιέγραψε ο Μάριος Καπότσης για τη σύζυγό του.

Για τη σχέση και τον γάμο τους, πρόσθεσε: «Είμαστε μαζί πέντε χρόνια. Οι σχέσεις στην εποχή που ζούμε έχουν γίνει πάρα πολύ δύσκολες. Υπάρχουν πολλοί πειρασμοί και πρέπει να είσαι πολύ συνειδητοποιημένος και δουλεμένος άνθρωπος. Ο αθλητισμός βοηθάει πάρα πολύ σε όλο αυτό».

Τι είχε πει η Κόνι Μεταξά
Στις φήμες που τη θέλουν να έχει χωρίσει με τον Μάριο Καπότση, είχε αναφερθεί στην ίδια εκπομπή και η τραγουδίστρια. «Η άλλη σήμερα μου έγραψε κάτω από ανάρτηση "έχει χωρίσει, δεν φοράει τη βέρα της". Εγώ δεν ανέβαζα ποτέ φωτογραφίες με τον Μάριο. Ανέβαζα στον γάμο, όταν κλείσαμε ένα χρόνο από τον γάμο και μία φορά στη Νέα Υόρκη. Όσα χρόνια είμαστε μαζί, μπορεί να τον έχω ανεβάσει στα social media 10 φορές» είπε η Κόνι Μεταξά.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης