Power of Love: H ιστορία της Νίκης που συγκίνησε την Κατερίνα Καραβάτου - Δεν έχω πληγωθεί περισσότερο, είπε

Power of Love: H ιστορία της Νίκης που συγκίνησε την Κατερίνα Καραβάτου - Δεν έχω πληγωθεί περισσότερο, είπε

Ένιωσα ότι έκανα κάτι μόνο καλό και πήρα αυτό, πρόσθεσε η παίκτρια

power-of-love__4__2
Η Νίκη έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν της, συγκινώντας την Κατερίνα Καραβάτου στο Power of Love.

Η παίκτρια του ριάλιτι γνωριμιών μίλησε για μια φίλη που είχε στο παρελθόν, η οποία την έκανε αυτό που είναι σήμερα.

«Ήρθε κάποια στιγμή μια κοπέλα, που αρχίζω να την γνωρίζω από την αρχή, πάρα πολύ ήρεμος άνθρωπος, καμία σχέση με εμένα. Πολύ ντροπαλή, πολύ κλειστή και πολύ κορίτσι, ενώ εγώ τότε ήμουν ακόμα πιο πολύ αγόρι. Εκεί πέρα νομίζω ότι βοηθήσαμε πάρα πολύ η μία την άλλη. Με έκανε κοπέλα εντελώς, να βγει δηλαδή η άλλη πλευρά της Νίκης, με ηρέμησε πάρα πολύ και τις χρωστάω πάρα πολλά πράγματα για τον χαρακτήρα που έχω και τώρα», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d3bn09ucf4eh)

Κλείσιμο
Όταν στη συνέχεια, η Κατερίνα Καραβάτου τη ρώτησε αν κάνουν ακόμα παρέα, δήλωσε: «Όχι, όχι. Δεν ξέρω για ποιο λόγο. Γιατί μεγαλώσαμε, αλλάξαμε προτεραιότητες και παρέες, δεν ξέρω. Μάλλον άρχισε να βλέπει πράγματα πάνω μου που δεν της άρεσαν, δεν μπορούσε να τα ανεχτεί πλέον, δεν ξέρω. Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που όταν πήγα στη Χίο, ήρθε μαζί μου για να μην πάω στο νησί μόνη μου. Ήθελε να είμαι μαζί της την πρώτη εβδομάδα, να μάθω τα μαγαζιά, να γνωρίσω τον κόσμο, να πάω την πρώτη μέρα στη σχολή και να ξέρω κάποιον ώστε να μην είμαι μόνη μου».

Αναφορικά με τους λόγους που ενδεχομένως έκαναν αυτή τη σχέση να χαλάσει, η Νίκη είπε: «Πολλές φορές πληγώνω τον άλλον, αλλά δεν το θέλω. Μετά άρχισε να αλλάζει η συμπεριφορά της. Δηλαδή αρκετούς μήνες πριν σπάσουμε, είχα πάει και της είχα κάνει έκπληξη στην Ιταλία, αλλά την μέρα που με πήγαινε στο αεροδρόμιο περίμενα να μου πει ότι πέρασε πολύ ωραία και χάρηκε, μα δεν μου το είπε. Περπατάγαμε προς το τρένο και της είπα "πέρασα πολύ όμορφα" και εκείνη μου είπε "και 'γω, απλά έχω τύψεις που δεν διάβασα όσο ήθελα και χάλασα χρήματα". Δεν έχω πληγωθεί περισσότερο στη ζωή μου μέχρι τώρα».

Τέλος, συμπλήρωσε κάνοντας την Κατερίνα Καραβάτου να βουρκώσει: «Ένιωσα ότι έκανα κάτι μόνο καλό και πήρα αυτό. Από εκεί και πέρα εμένα μου ξεκίνησε η κάτω βόλτα. Της το είπα, αλλά στο κεφάλι της ήταν έτσι».



Ειδήσεις σήμερα:

Σεισμός 6,8 Ρίχτερ στην Ιαπωνία - Δεν εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι

Αναγκαστική προσγείωση για το αεροπλάνο που μετέφερε τον Ντόναλντ Τραμπ


Πάνω από 100 νεκροί σε νέο βομβαρδισμό σχολείου από τις ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ στη Γάζα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best Of Network

Δείτε Επίσης