Deadpool & Wolverine: Oι σεναριογράφοι αποκάλυψαν γιατί αρνήθηκε ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ να συμμετάσχει στην ταινία

Θέλαμε να εμφανιστεί έστω για λίγο, λένε

Oι σεναριογράφοι του «Deadpool & Wolverine», Ρετ Ρις και Πολ Βέρνικ αποκάλυψαν πως ήθελαν στην ταινία να συμμετάσχει ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ.

Όπως είπαν σε συνέντευξή τους στο IndieWire είχαν γράψει μια σκηνή για εκείνον, με την ελπίδα να επαναλάβει τον ρόλο του ως Τόνι Σταρκ/Iron Man.

Εκείνος ωστόσο, απέρριψε την προσφορά, πράγμα που τους φάνηκε λογικό, αφού ο ηθοποιός επιστρέφει στη Marvel με έναν διαφορετικό ρόλο, αυτόν του Doctor Doom.

«Θέλαμε να εμφανιστεί έστω για λίγο. Είχαμε γράψει μια σκηνή για να ξεκινάει με αυτήν η ταινία. Ο Ράιαν Ρέινολντς ήταν εκείνος που την εμπνεύστηκε, οπότε του ζητήσαμε να το πει εκείνος στον Τζούνιορ», είπε χαρακτηριστικά ο Ρετ Ρις.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είχαμε την ελπίδα ότι έτσι θα μπορούσαμε να αποκτήσουμε τον Ντάουνι. Αλλά δεν γνωρίζαμε για τον νέο του χαρακτήρα, τον Doctor Doom. Δεν υπήρχε περίπτωση να κάνει και τα δύο, αλλά σκεφτήκαμε ότι "κανείς δεν λέει όχι στον Ράιαν Ρέινολντς"».

Ωστόσο, ήταν το πρώτο «όχι» που δέχτηκε ο ηθοποιός, αφού δεν μπορούσε καν να διαπραγματευτεί τη συμμετοχή του, λόγω του νέου του ρόλου.

«Ήταν το μόνοο όχι που πήρε ποτέ. Θέλαμε πολύ να τον έχουμε, αλλά καταλαβαίνουμε ότι αν γινόταν αυτό, έπειτα θα υπήρχε κενό στο σενάριο της Marvel. Πώς θα επέστρεφε ως Doctor Doom αν ο ηθοποιός έπαιζε τον Τόνι Σταρκ;», είπε κλείνοντας ο Ρις.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Σεισμός 6,8 Ρίχτερ στην Ιαπωνία - Δεν εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι

Αναγκαστική προσγείωση για το αεροπλάνο που μετέφερε τον Ντόναλντ Τραμπ


Πάνω από 100 νεκροί σε νέο βομβαρδισμό σχολείου από τις ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ στη Γάζα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr