Σίσσυ Χρηστίδου για Τσιτσιπά: Αν δεν μεγάλωσες τον γιο σου σαν παιδί, μην απορείς αν αύριο δεν σε αντιμετωπίσει σαν πατέρα

Σίσσυ Χρηστίδου για Τσιτσιπά: Αν δεν μεγάλωσες τον γιο σου σαν παιδί, μην απορείς αν αύριο δεν σε αντιμετωπίσει σαν πατέρα

Δείτε το story που μοιράστηκε στο Instagram

sissy-hristidou__1_
H Σίσσυ Χρηστίδου έκανε μια ανάρτηση σχετικά με τη σχέση γονιών και παιδιών στα social media.

Με αφορμή το περιστατικό με τον Στέφανο Τσιτσιπά και τον πατέρα του, είναι πολλοί εκείνοι που έχουν σχολιάσει τη συμπεριφορά του τενίστα.

Κατά τη διάρκεια ενός αγώνα του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς εκνευρίστηκε με τον πατέρα του, με αποτέλεσμα να τον βρίσει και να τον διώξει από τον αγωνιστικό χώρο.

Μετά το συμβάν και αφού τον απομάκρυνε από τη θέση του προπονητή του, η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε μια ανάρτηση στο Instagram αναφορικά με τη γονεϊκότητα.

Κλείσιμο
Συγκεκριμένα, αναδημοσίευσε κάτι που έγραψε η ψυχολόγος Άννα Κανδαράκη. Σε αυτό αναφέρει: «Ο μπαμπάς και η μαμά πρέπει να είναι μόνο μπαμπάς και μαμά. Ούτε προπονητής, ούτε μάνατζερ, ούτε αφεντικό. Αλλιώς μετατρέπεται το παιδί σε επαγγελματικό πρότζεκτ και επένδυση».

Στη συνέχεια, γράφει: «Μαθαίνει ότι πρέπει να πολεμάει για να το αγαπούν. Μονάχα που η γονεϊκή αγάπη δεν είναι μετάλλιο να κυνηγάς, είναι καταφύγιο και αγκαλιά χωρίς προϋποθέσεις. Αν δεν μεγάλωσες τον γιο σου σαν παιδί, μην απορείς αν αύριο δεν σε αντιμετωπίσει σαν πατέρα».

Δείτε την ανάρτηση:

χρηστιδου


Φωτογραφία άρθρου:
NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Σεισμός 6,8 Ρίχτερ στην Ιαπωνία - Δεν εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι

Αναγκαστική προσγείωση για το αεροπλάνο που μετέφερε τον Ντόναλντ Τραμπ


Πάνω από 100 νεκροί σε νέο βομβαρδισμό σχολείου από τις ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ στη Γάζα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης