Παλαιτσάκη για Τσιτσιπά: Δεν υπάρχει πιο καταπιεστικό θέμα από το να σχετιζόμαστε με τους γονείς μας επαγγελματικά

Παλαιτσάκη για Τσιτσιπά: Δεν υπάρχει πιο καταπιεστικό θέμα από το να σχετιζόμαστε με τους γονείς μας επαγγελματικά

Πιστεύω ότι τα παιδιά πρέπει να διαχειρίζονται τη ζωή τους μόνα τους, πρόσθεσε η δημοσιογράφος 

nana-palaitsaki
Την άποψή της εξέφρασε η Νανά Παλαιτσάκη για τον Στέφανο Τσιτσιπά, μετά το περιστατικό με τον πατέρα του, στον αγωνιστικό χώρο.

Ο τενίστας σε αγώνα του, εκνευρίστηκε με τον πατέρα και προπονητή του, με αποτέλεσμα να τον βρίσει και να τον διώξει από το γήπεδο.

Την επόμενη ημέρα, ανακοίνωσε πως η επαγγελματική τους σχέση τελειώνει και πως πρόκειται να βρει άλλον προπονητή.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η συμπεριφορά του σχολιάστηκε έντονα. Ανάμεσα σε εκείνους που εξέφρασαν τη γνώμη τοους ήταν και η Νανά Παλαιτσάκη.

Κλείσιμο
Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο αναφέρει αρχικά: «Θα μιλήσω ως μητέρα. Τον γιο τον δικό μου επιχείρησα να τον προπονήσω να απεξαρτηθεί από την οικογένεια, από τα 18 και μετά. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει πιο καταπιεστικό θέμα από το να σχετίζονται οι άνθρωποι με τους γονείς τους, μέσα από επαγγελματική σχέση».

Συνέχισε λέγοντας: «Πιστεύω ότι τα παιδιά πρέπει να διαχειρίζονται τη ζωή τους μόνα τους και οι γονείς θα πρέπει να σέβονται απολύτως την επιλογή αυτή. Από τότε που το παιδί μου μπήκε στο πανεπιστήμιο και έφυγε, δεν προσπάθησα να επέμβω στη ζωή του, μόνο όταν εκείνο μου ζήτησε τη γνώμη μου και πάλι είπα τη γνώμη μου μέχρι ένα σημείο και μετά, του είπα "σημασία έχει πώς αισθάνεσαι εσύ"».

Τέλος, αναφορικά με τον Στέφανο Τσιτσιπά σχολίασε: «Η ιστορία του Τσιτσιπά, για να μην είμαστε αφοριστικοί και για να μην υπερθεματίζουμε υπέρ του πόσο άθλια φέρθηκε ή πόσο καλά έκανε, βάζει ένα θέμα. Ότι εμείς, ανεξαρτήτου ηλικίας θα πρέπει να διαχειριζόμαστε τη ζωή μας μόνοι μας, χωρίς παρεμβάσεις από το γονεϊκό περιβάλλον. Διότι όσο και καλή πρόθεση και να έχουν οι γονείς, γιατί στη συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για ένα ακραίο φαινόμενο, καθώς ο Τσιτσιπάς είναι υπεραθλητής και καθώς έχει προσφέρει εκατομμύρια στην οικογένειά του, θα πρέπει να προσπαθούμε και εμείς ως γονείς να κάνουμε τα παιδιά μας ανεξάρτητα και εσείς που ακούτε και είστε στη μετεφηβική ηλικία, θα πρέπει να παίρνετε τη ζωή σας στα χέρια σας».

Δείτε το βίντεο:


Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Σεισμός 6,8 Ρίχτερ στην Ιαπωνία - Δεν εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι

Αναγκαστική προσγείωση για το αεροπλάνο που μετέφερε τον Ντόναλντ Τραμπ


Πάνω από 100 νεκροί σε νέο βομβαρδισμό σχολείου από τις ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ στη Γάζα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης