Τομ Κρουζ: Ακτιβιστές αντιδρούν για την εμφάνισή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες - Ντροπή για τα θύματα της Σαηεντολογίας, λένε

Τομ Κρουζ: Ακτιβιστές αντιδρούν για την εμφάνισή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες - Ντροπή για τα θύματα της Σαηεντολογίας, λένε

Ομάδες ακτιβιστών δηλώνουν αντίθετοι, καθώς ανησυχούν ότι έτσι θα μεταδώσουν λάθος μήνυμα στους νέους

tom-krouz
Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η επιλογή να εμφανιστεί ο Τομ Κρουζ στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.

Αν και η συμμετοχή του δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, δημοσιεύματα θέλουν τον σταρ του Χόλιγουντ να είναι εκείνος που θα «περάσει» την Ολυμπιακή δάδα στο Λος Άντζλες, για τους αγώνες του 2028.

Για την τελετή λήξης μάλιστα, ο Τομ Κρουζ λέγεται ότι έχει οργανώσει ένα «ακροβατικό». Σύμφωνα με πληροφορίες, στο μεγάλο φινάλε ο Χολιγουντιανός αστέρας θα πραγματοποιήσει με εντυπωσιακό τρόπο την παράδοση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2028 στην επόμενη διοργανώτρια πόλη, το Λος Άντζελες.

Κλείσιμο
Το φερόμενο σχέδιο προβλέπει ότι ο τρεις φορές βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός θα αρχίσει να αιωρείται από την κορυφή του State de France πριν φτάσει στον πρώτο του προορισμό, τον αγωνιστικό χώρο του σταδίου. Καθ' όλη τη διάρκεια θα κουβαλάει πάνω του την επίσημη ολυμπιακή σημαία, όπως δήλωσε το TMZ.

Η μετάδοση των Ολυμπιακών Αγώνων θα κοπεί στη συνέχεια σε ένα δίλεπτο, βιντεοσκοπημένο κλιπ που θα δείχνει τον Κρουζ να ταξιδεύει στον επόμενο σταθμό του με αεροπλάνο, καθώς θα μεταφέρει την Ολυμπιακή σημαία από τη Γαλλία στο Λος Άντζελες. Στη συνέχεια, θα πηδήξει από το αεροπλάνο και θα προσγειωθεί στην πινακίδα του Χόλιγουντ.

Ωστόσο, ορισμένοι ακτιβιστές είναι αντίθετοι με τη συμμετοχή του ηθοποιού στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αφού ο Τομ Κρουζ είναι γνωστός στην Εκκλησία της Σαηεντολογίας.



Η δικαστής Catherine Katz, η οποία είναι η επικεφαλής της UNADFI, μιας ομάδας που βοηθά στην υπεράσπιση των θυμάτων των αιρέσεων, δήλωσε στη Mirror: «Είναι γεγονός ότι η παρουσία του είναι προσβολή για τα θύματα. Είναι ένα πραγματικά κακό μήνυμα».

Από την άλλη μεριά, η Charline Delporte, πρόεδρος της ένωσης θυμάτων Caffes, χαρακτήρισε την εμφάνιση του ηθοποιού ως «ντροπή». Αυτή και η Catherine Katz έχουν κατηγορήσει τη Σαηεντολογία ότι στρατολογεί ανθρώπους στους χώρους της Ολυμπιάδας.

«Είναι παρόντες στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, αναμφίβολα θα προσεγγίσουν πολλούς νέους και αυτό με ανησυχεί», δήλωσε.

Υπολογίζεται ότι περίπου 40.000-45.000 άνθρωποι στη Γαλλία είναι Σαηεντολόγοι.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Διεθνής κατακραυγή για τον πολύνεκρο βομβαρδισμό του Ισραήλ σε σχολείο στη Γάζα - «Αφόρητος ο αριθμός των θυμάτων»

Σορός άνδρα εντοπίστηκε κατά την κατάσβεση φωτιάς σε ΙΧ στον Προφήτη Ηλία Αργολίδας

«Δεν υπάρχει αρπαγή - Ο πατέρας προσπαθεί να τα αποσπάσει βίαια» λέει ο αδερφός της μητέρας των δύο παιδιών στη Ρόδο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης