Ελένη Φιλίνη: Στερήθηκα την παρουσία του πατέρα μου, δεν του εξέφρασα ποτέ πόσο μου έλειψε

Ο πατέρας μου ξενιτεύτηκε όταν ήμουν 7 χρονών, γιατί έπρεπε να δουλέψει και να μας μεγαλώσει και τον ξαναβρήκα στα 20 μου, πρόσθεσε η ηθοποιός

H Eλένη Φιλίνη μίλησε για τον έρωτα και εξήγησε τους λόγους που δεν έκανε ποτέ τη δική της οικογένεια.

Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και αρχικά, ανέφερε: «Ο έρωτας παίζει τεράστιο ρόλο στη ζωή μου. Είναι κινητήριος δύναμη».

Στη συνέχεια, είπε για τους έρωτες που έχει ζήσει: «Έχω βιώσει μεγάλους έρωτες. Έχω ερωτευτεί και με έχουν ερωτευτεί. Είχα σχέσεις μακροχρόνιες που κρατούσε η κάθεμία μέχρι κι έξι χρόνια, μπορώ να σου πω. Πολύ θα ήθελα να βρω τον απόλυτο έρωτα. Αν τον έβρισκα, θα τον κρατούσα στη ζωή μου».

Όσο για τους λόγους που δεν παντρεύτηκε ποτέ, δήλωσε: «Έφτασα πολύ κοντά στον γάμο, αλλά ένιωθα ότι αύριο μεθαύριο θα τελείωνε. Δεν ήθελα να παντρευτώ και να χωρίσω. Δεν το θεωρώ καθόλου ταμπού. Δεν το ήθελα στην περίπτωση που είχα ένα παιδί, αν δεν ήταν το θέμα του παιδιού στη μέση, θα έκανα δέκα γάμους. Βεβαίως μπορείς να χωρίσεις, αν έχεις σχέσεις, χωρίζεις. Το ίδιο και η σχέση η μακροχρόνια, γάμος δεν είναι; Για το παιδί. Ίσως επειδή εμένα μου έλειψε ο μπαμπάς μου, δεν ήταν θέμα χωρισμένων, αλλά εμένα μου έλειψε ο μπαμπάς μου».

Όπως είπε αργότερα, δεν θα ήθελε το παιδί της να αισθανθεί σαν εκείνη. «Δεν ήθελα να συμβεί κάτι και να αισθανθεί το παιδί έτσι όπως ένιωσα εγώ. Με αυτή την έννοια, δεν ήθελα να χωρίσω. Ξέρω τι σημαίνει να στερείσαι και να χάνεις έναν γονιό όταν είσαι παιδί, που τον έχεις ανάγκη. Όταν μεγαλώσεις δεν έχεις πρόβλημα, είναι αλλιώς τα πράγματα. Ο πατέρας μου ξενιτεύτηκε, όταν ήμουν 7 χρονών, γιατί έπρεπε να δουλέψει και να μας μεγαλώσει και τον ξαναβρήκα στα 20 μου. Είχα αδυναμία στον πατέρα μου, στερήθηκα την παρουσία του. Δεν του εξέφρασα ποτέ πόσο μου έλειψε», είπε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Διεθνής κατακραυγή για τον πολύνεκρο βομβαρδισμό του Ισραήλ σε σχολείο στη Γάζα - «Αφόρητος ο αριθμός των θυμάτων»

Σορός άνδρα εντοπίστηκε κατά την κατάσβεση φωτιάς σε ΙΧ στον Προφήτη Ηλία Αργολίδας

«Δεν υπάρχει αρπαγή - Ο πατέρας προσπαθεί να τα αποσπάσει βίαια» λέει ο αδερφός της μητέρας των δύο παιδιών στη Ρόδο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr