Μαρία Κορινθίου: Η πρώτη της ανάρτηση μετά την είδηση του χωρισμού της με τον Γιάννη Αϊβάζη - «Είμαστε μαζί σε αυτό»

Μαρία Κορινθίου: Η πρώτη της ανάρτηση μετά την είδηση του χωρισμού της με τον Γιάννη Αϊβάζη - «Είμαστε μαζί σε αυτό»

Η ηθοποιός δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία του ζευγαριού– Η γνωριμία, ο γάμος και ο χωρισμός

aivazis_kor
Την πρώτη της ανάρτηση, μετά την είδηση του χωρισμού της με το Γιάννη Αϊβάζη έκανε η Μαρία Κορινθίου, στον λογαριασμό της στο Instagram.


Η ηθοποιός δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία με τον Γιάννη Αϊβάζη, με τους δυο τους να χαμογελούν. «17 χρόνια… είμαστε μαζί σε αυτό με το Γιάννη @yannisaivazis», έγραψε και πρόσθεσε: «Ευχαριστούμε για την μεγάλη αγκαλιά και την αγάπη σας… αλλά και το σεβασμό που μας δείχνετε».



Κλείσιμο
Η είδηση ότι το ζευγάρι χωρίζει έσκασε σαν βόμβα στην ελληνική σόουμπιζ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΟΚ!, το ζευγάρι που είναι μαζί από το 2008 και παντρεύτηκε το 2010, αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.
200802111043260_0734_KORINTHIOY_AIVAZIS_1022008
Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης λίγο μετά τη γνωριμία τους το 2008
Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν τον Ιανουάριο του 2008 στην Κύπρο και στον πρώτο μήνα της σχέσης τους, η Μαρία Κορινθίου έμεινε έγκυος στην κόρη τους.

Το Νοέμβριο του ίδιου έτους, την υποσδέχτηκαν στον κόσμο και λίγο πριν η Ισμήνη γίνει 2 ετών, δηλαδή τον Σεπτέμβριο του 2010, το ζευγάρι παντρεύτηκε στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στην Ανάβυσσο.
201009131051470_3096_AIVAZIS_KORINTHIOY_12092010
Φωτογραφία από τον γάμο τους στην Ανάβυσσο

14 χρόνια μετά τον γάμο τους και χωρίς κανέναν να το περιμένει, η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης αποφασίζουν να βάλουν τέλος στον γάμο τους.

Το γεγονός ότι έκαναν διακοπές χωριστά, με την ηθοποιό να βρίσκεται στην Κέρκυρα και τον Γιάννη Αϊβάζη στην Ιταλία, πυροδότησε αρχικά, τις φήμες διαζυγίου, με το περιοδικό να τις επιβεβαιώνει.

Φωτογραφίες από τις διακοπές της Μαρίας Κορινθίου στην Κέρκυρα:

Η ανάρτηση του Γιάννη Αϊβάζη για το ταξίδι του στην Ιταλία

Σε φιλικό κλίμα ο χωρισμός τους

Ο χωρισμός τους λέγεται πως έγινε σε καλό κλίμα και οι δυο τους διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις, ενώ προτεραιότητά τους είναι πάντα η κόρη τους, Ισμήνη.

Παρά την απόφασή τους να χωρίσουν, δεν αλλάζουν πολλά στη ζωή τους, αφού προσπαθώντας να διατηρήσουν τις ισορροπίες, προγραμματίζουν να πάνε διακοπές στην Κρήτη με την κόρη τους, στα μέσα Αυγούστου.

Επιπλέον, θα συνεργαστούν στην παράσταση «Ο τελευταίος χορός», από τον Οκτώβριο.

Η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση

Έχει περάσει καιρός από την τελευταία φορά που ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου πραγματοποίησαν μια κοινή δημόσια εμφάνιση.

Πιο συγκεκριμένα, η τελευταία φορά που έδωσαν το παρών κάπου μαζί ήταν τον περασμένο Ιανουάριο, όταν είχαν βρεθεί στην Ακτή Πειραίως, όπου διασκέδασαν με την Μαρίνα Πατούλη, τον Δημοσθένη Μονοκρούσο και την Εύη Βατίδου.
AS2A0699

Η πρώτη αντίδραση του Γιάννη Αϊβάζη

Αν και στην αρχή, κανένας από τους δύο, δεν είχε σχολιάσει δημόσια την είδηση, λίγες ώρες αργότερα, ο Γιάννης Αϊβάζης προχώρησε σε ένα story στο Instagram.

Σε αυτό, ο ηθοποιός έγραψε ένα μήνυμα όλο νόημα. «Μερικές φορές τα καλά πράγματα καταρρέουν, ώστε καλύτερα πράγματα να συμβούν», γράφει στα αγγλικά το αποφθέγμα που ανέβασε ο Αϊβάζης.
aivazis
Ήταν κάτι μαγικό, έλεγε ο Αϊβάζης για τη γνωριμία τους

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Μαμά-δες», ο Γιάννης Αϊβάζης είχε πει για τη γνωριμία τους: «Γνωριστήκαμε στην Κύπρο. Εγώ ήμουν σε μία παράσταση του Αλέξανδρου Ρήγα. Στο ενδιάμεσο μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης παράστασης, υπήρχε κενό και με προσκάλεσαν να δώσω ένα βραβείο. Εκείνη καθόταν με τον Ιωσήφ Μαρινάκη. Γυρνάει η τύπισσα και μου λέει "γεια σου Γιάννη, είμαι η Μαρία"».

«Ήταν κάτι μαγικό, πολύ ωραίο. Είχε σχέση τότε η Μαρία, αλλά είχα κι εγώ. Γυρνώντας στην Αθήνα, βγαίναμε μόνο κι υπήρχε αυτή η έλξη, μέχρι που κάποια στιγμή αποκλειστήκαμε σε ένα φαγητό στα χιόνια. Είχαμε φροντίσει να ξεδιαλύνουμε τις καταστάσεις στα προσωπικά μας»,
συμπλήρωσε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-csvzjf0xe60x)

Σε άλλη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πάμε Δανάη» αποκάλυψε ακόμη, ότι: «Τη Μαρία τη διεκδικούσαμε δύο με φλερτ, εκείνο το βράδυ. Ήταν ένας γνωστός τραγουδιστής και φίλος μάλιστα».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cwo74unf5bip)

Η Μαρία Κορινθίου από τη δική της πλευρά είχε πει: «Στο πρώτο μας ραντεβού, επέμενε πολύ. Τον σκάναρα και επειδή ήταν πολύ διεκδικητικός, γι’ αυτό έδωσα αυτή την ευκαιρία. Το πρώτο ραντεβού έγινε στο σπίτι του. Τότε ήμουν σε σχέση, αλλά ούτε ο Γιάννης ήταν μόνος του. Δεν με άφηνε να φύγω από το σπίτι».

Όσο για τον ερχομό της κόρης τους, είχε δηλώσει: «Η οικογένειά μας ξεκίνησε τελείως αναπάντεχα. Έμεινα έγκυος στην Ισμήνη στον ενάμιση μήνα σχέσης με τον Γιάννη. Εγώ που δεν σκεφτόμουν οικογένειες και παιδιά. Ο Γιάννης ήταν αυτός που με έκανε να αισθανθώ ασφάλεια και πως ήταν γραφτό. Κλειδωνόταν στο δωμάτιο, έκλαιγε και μου έλεγε "ό,τι αποφασίζεις μαζί σου είμαι"».

Το για πάντα είναι στην ψυχή μας και όχι στις συνθήκες, έλεγε η Κορινθίου πριν έναν χρόνο


Η είδηση του χωρισμού τους έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, αφού κανείς δεν περίμενε το ζευγάρι να βάλει τέλος στον γάμο του.

Ωστόσο, πριν από έναν χρόνο, η Μαρία Κορινθίου είχε δώσει μία συνέντευξη στο περιοδικό «Εγώ» και είχε αναφερθεί στη σχέση της με τον Γιάννη Αϊβάζη, σχολιάζοντας αν πιστεύει ότι θα κρατήσει για πάντα.

Οι δηλώσεις της ίσως να αποτελούσαν ένα «σημάδι» για το τι έπεται. «Το για πάντα είναι στην ψυχή μας και όχι στις συνθήκες. Δεν μπορώ να ξέρω πώς η ζωή θα μας τα φέρει, όμως ξεκάθαρα γνωρίζω ότι αυτόν τον άνθρωπο τον αγαπώ με όλη την ψυχή μου, είναι κομμάτι μου, η οικογένειά μου και για πάντα μέρος της καρδιάς μου», είχε δηλώσει.

Οι κρίσεις στον γάμο τους

Πριν λίγα χρόνια, η Μαρία Κορινθίου είχε μιλήσει στο People για τις κρίσεις που περνούσε ο γάμος τους και τον τρόπο που έβρισκαν να είναι και πάλι μαζί.

Συγκεκριμένα, είχε πει: «Σε οποιαδήποτε ανθρώπινη σχέση, είτε φιλική, είτε γονεϊκή, είτε ερωτική, θα υπάρξει κάποια στιγμή κρίσης. Στη δική μας περίπτωση, υπήρχαν στιγμές ρήξης και καθημερινής διαφωνίας. Μπορεί δηλαδή κάποιες μέρες να μην ήμασταν καλά μεταξύ μας, του τύπου "σήμερα ας μην πολυμιλήσουμε". Είμαστε τρελοί, αλλά το βρίσκουμε. Όταν βλέπω πως ο Γιάννης έχει νεύρα, του λέω "άσε με, δεν έχω όρεξη, πάω να κοιμηθώ". Όταν είμαι εγώ τσιτωμένη, θα κάνει μια συγκεκριμένη γκριμάτσα και θα μου πει "όχου, νεύρα έχεις; Ηρέμησε". Με λίγα λόγια, ο ένας έχει βρει τα κουμπιά του άλλου».

Όσο για το αν ένιωθε ερωτευμένη, είχε πει: «Είμαι, αλλά με έναν διαφορετικό τρόπο απ' ό,τι στο παρελθόν. Πάντα θα τον πάρω να δω τι κάνει αν περάσει αρκετή ώρα από την τελευταία φορά που μιλήσαμε. Κι αν δεν σηκώσει το τηλέφωνο, θα ξαναπάρω. Ακόμα τον ζηλεύω και με ζηλεύει, σε υγιή πλαίσια».



Ειδήσεις σήμερα:

Διεθνής κατακραυγή για τον πολύνεκρο βομβαρδισμό του Ισραήλ σε σχολείο στη Γάζα - «Αφόρητος ο αριθμός των θυμάτων»

Σορός άνδρα εντοπίστηκε κατά την κατάσβεση φωτιάς σε ΙΧ στον Προφήτη Ηλία Αργολίδας

«Δεν υπάρχει αρπαγή - Ο πατέρας προσπαθεί να τα αποσπάσει βίαια» λέει ο αδερφός της μητέρας των δύο παιδιών στη Ρόδο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης