Άνχελ Σαλαζάρ: Πέθανε στον ύπνο του ο βοηθός του Αλ Πατσίνο στο Scarface

Άνχελ Σαλαζάρ: Πέθανε στον ύπνο του ο βοηθός του Αλ Πατσίνο στο Scarface

Έμεινε γνωστός ως «Chi Chi» από τον ρόλο του στην ταινία

tsitsi_simademenos
Ο Άνχελ Σαλαζάρ, γνωστός ως ο έμπιστος βοηθός του Αλ Πατσίνο «Chi Chi» στην εμβληματική γκανγκστερική ταινία Scarface (Σημαδεμένος) πέθανε σε ηλικία 68 ετών.

Ο εκπρόσωπος και στενός φίλος του Σαλαζάρ, ανέφερε στο TMZ ότι «ο ηθοποιός πέθανε στον ύπνο του στο σπίτι του φίλου του στο Μπρούκλιν το Σαββατοκύριακο». Την Κυριακή το πρωί, όπως πρόσθεσε, ο ίδιος πήγε να συναντήσει τον ηθοποιό σε ένα δωμάτιο και βρήκε το άψυχο σώμα του στο κρεβάτι. Η αιτία θανάτου δεν έγινε ακόμη γνωστή, αλλά ο φίλος του Σαλαζάρ ενημέρωσε το πρακτορείο, ότι ο 69χρονος υπέφερε από χρόνιες καρδιακές παθήσεις.


Κλείσιμο
Ο Άνχελ Σαλαζάρ ήταν Κουβανοαμερικανός ηθοποιός και κωμικός, γνωστός για το ρόλο του ως Chi Chi στην εμβληματική ταινία «Σημαδεμένος» του 1983. Στην ταινία, υποδύθηκε τον πιστό συνεργάτη του Τόνι Μοντάνα, τον χαρακτήρα που ενσάρκωσε ο Αλ Πατσίνο. Ο Σαλαζάρ εμφανίστηκε και σε άλλες ταινίες, όπως το Punchline (1988), όπου πρωταγωνίστησε στο πλευρό του Τομ Χανκς. Εκτός από τη δουλειά του στον κινηματογράφο, ήταν γνωστός και ως stand-up comedian.
Scarface - Sosa phone call scene

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο, φωτογραφίες: Ξεπερνά τα 20χλμ. το μέτωπο της φωτιάς που καίει το Πεντελικό όρος - Ενισχύονται οι άνεμοι

Ενθουσιασμένοι οι Έλληνες με την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων - Ευχαριστούμε που μας τιμήσατε, γράφουν στο Twitter

Με άρωμα Ελλάδας ο αποχαιρετισμός από το Παρίσι στους Ολυμπιακούς Αγώνες - Το σόου και η παράδοση της φλόγας στο Λος Άντζελες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης