Στεφ Κάρι: Επεισόδιο ανάμεσα στη σύζυγό του και την αστυνομία του Παρισιού

Στεφ Κάρι: Επεισόδιο ανάμεσα στη σύζυγό του και την αστυνομία του Παρισιού

Η Αγέσα Κάρι εθεάθη να κλαίει λίγο μετά τον θρίαμβο του Κάρι στους Ολυμπιακούς Αγώνες - Επενέβη ο συμπαίκτης του στους Golden State Warriors, Ντρέιμοντ Γκριν, που ήταν παρών

stephcurry
Η σύζυγος του Στεφ Κάρι πήγε να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα των ΗΠΑ με τη Γαλλία στον τελικό μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά η βραδιά φαίνεται να έληξε επεισοδιακά για εκείνη και τη μητέρα του μπασκετμπολίστα.

Βίντεο που κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο, δείχνουν την Αγέσα Κάρι, σύζυγο του θρύλου του NBA, να κλαίει ενώ έχει έρθει αντιμέτωπη με τις γαλλικές αρχές. Η ηθοποιός εμφανίζεται να σκουπίζει τα δάκρυά της σε κεντρικό δρόμο του Παρισιού, έχοντας μαζί της το μικρότερο από τα παιδιά της, σε μάρσιπο.

Δείτε βίντεο που κυκλοφόρησαν στο Twitter - X
Κλείσιμο

Δεν είναι σαφές τι ακριβώς συνέβη, αλλά φαίνεται ότι υπήρξε διαφωνία σχετικά με το αν η Αγέσα και ο μικρός γιος της, Κάιους Κάρι, μπορούσαν να πάνε στο αυτοκίνητό τους, το οποίο σύμφωνα με το TMZ, φέρεται να είχε κολλήσει σε κυκλοφοριακό κομφούζιο λόγω της εξόδου του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν από την περιοχή.

Από ό,τι ακούγεται, το μωρό βρέθηκε μέσα στο χάος και δέχτηκε χτύπημα στο κεφάλι από κάποιον. Αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Αγέσα και της μητέρας του Κάρι που τη συνόδευε. Ο συμπαίκτης του μπασκετμπολίστα στους Golden State Warriors, Ντρέιμοντ Γκριν, έτυχε να είναι εκεί και μάλιστα, ακούστηκε να επιτίθεται στις αρχές, λέγοντας: «Δηλαδή ακόμα και αφού χτυπήσατε το μωρό στο κεφάλι, δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για να τους βγάλετε από εδώ;».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης