Ντέιβιντ Κόπερφιλντ: Αγωγή ύψους 2,5 εκατ. δολαρίων εις βάρος του - Κατηγορείται ότι κατέστρεψε ρετιρέ

Άφησε το διαμέρισμά του ρημαγμένο και έφυγε, καταγγέλλουν

Ο Ντέιβιντ Κόπερφιλντ κατηγορείται για ζημιές σε ρετιρέ του Μανχάταν και δέχτηκε αγωγή ύψους 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Στην αγωγή, η οποία κατατέθηκε λίγες μέρες πριν, η διαχείριση του πολυτελούς πολυώροφου κτιρίου που βρίσκεται στην East 57th Street, ισχυρίζεται ότι «ο μάγος κατέστρεψε τη μονάδα που του ανήκει στο κτίριο πριν την εγκαταλείψει το 2018».

Ο 67χρονος αγόρασε για πρώτη φορά το διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη το 1997, προτού μεταβιβάσει την ιδιοκτησία του σε μια εταιρεία της Νεβάδα που του ανήκει, τον επόμενο χρόνο. Το διοικητικό συμβούλιο του κτιρίου που κίνησε την αγωγή εναντίον του, ισχυρίζεται ότι ο σταρ «άφησε το πρώην παρθένο διαμέρισμα - το μεγαλύτερο στο κτίριο, που βρίσκεται στον 54ο όροφο, εντελώς ρημαγμένο».

Απαιτούν αποζημίωση 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων για την επισκευή της μονάδας, καθώς και των γειτονικών μονάδων και του κτιρίου.


Ακόμη, το διοικητικό συμβούλιο ισχυρίζεται ότι η κατάσταση του διαμερίσματος «παραβιάζει ξεκάθαρα τις απαιτήσεις συντήρησης του κτιρίου». Στην αγωγή συμπεριέλαβαν φωτογραφίες με σοβαρές ζημιές στη μοκέτα της μονάδας, στους τοίχους, στο ταβάνι, στην μπανιέρα και ούτω καθεξής». Εκπρόσωπος της Κόπερφιλντ ισχυρίζεται ότι οι φωτογραφίες αυτές δεν «αντικατοπτρίζουν την τρέχουσα κατάσταση του διαμερίσματος».

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο, φωτογραφίες: Τα 30χλμ. φτάνει το μέτωπο της φωτιάς που καίει το Πεντελικό όρος - Επιχειρούν 560 πυροσβέστες

Ενθουσιασμένοι οι Έλληνες με την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων - Ευχαριστούμε που μας τιμήσατε, γράφουν στο Twitter

Με άρωμα Ελλάδας ο αποχαιρετισμός από το Παρίσι στους Ολυμπιακούς Αγώνες - Το σόου και η παράδοση της φλόγας στο Λος Άντζελες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr