Ιωάννα Τούνη: Κόλλησε κορωνοϊό στις διακοπές της

Ιωάννα Τούνη: Κόλλησε κορωνοϊό στις διακοπές της

Το βίντεο που ανέβασε με το self test

toyni282
Η Ιωάννα Τούνη είναι θετική στον κορωνοϊό, όπως φαίνεται από το θετικό self test που έδειξε στους ακολούθους της, το πρωί της Δευτέρας 12 Αυγούστου.

Η instagrammer που επέστρεψε από τις διακοπές στη Χαλκιδική, ανέβασε ένα βίντεο σε story, όπου δείχνει το θετικό στον Covid - 19, τεστ προσθέτοντας δύο emojis με λυπημένες φιγούρες.

Στο σύντομο κλιπ που ανέβασε από το σπίτι της στη Θεσσαλονίκη, η Ιωάννα Τούνη λέει κρυωμένη: «Καλημέρα, ξύπνησε έτσι σήμερα, ωραία χαρούμενες διακοπούλες σε όλους» και δείχνει το τεστ.

Το βίντεο που ανέβασε
Η Ιωάννα Τούνη κόλλησε κορωνοϊό στις διακοπές της
Κλείσιμο


Λίγες μέρες πριν, η Ιωάννα Τούνη γιόρτασε τα 31α γενέθλιά της στη Χαλκιδική και συγκεκριμένα, στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης. Εκτός από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, στο πλευρό της ήταν οι καλύτεροί της φίλοι, όπως φαίνεται και από το υλικό που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Ιωάννα Τούνη έσβησε τα κεράκια μιας τούρτας, που ετοίμασαν για εκείνη οι αγαπημένοι της, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε και μια δεύτερη, με το αρχικό «J».
τουρτα
Όπως αναφέρει η ίδια ωστόσο, σε story που δημοσίευσε στον λογαριασμό της, μπορεί να έκλεισε τα 31, όμως νιώθει μόλις 1 έτους.
αμνα
Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης