Ιωάννα Τούνη: Κόλλησε κορωνοϊό στις διακοπές της

Το βίντεο που ανέβασε με το self test

Η Ιωάννα Τούνη είναι θετική στον κορωνοϊό, όπως φαίνεται από το θετικό self test που έδειξε στους ακολούθους της, το πρωί της Δευτέρας 12 Αυγούστου.

Η instagrammer που επέστρεψε από τις διακοπές στη Χαλκιδική, ανέβασε ένα βίντεο σε story, όπου δείχνει το θετικό στον Covid - 19, τεστ προσθέτοντας δύο emojis με λυπημένες φιγούρες.

Στο σύντομο κλιπ που ανέβασε από το σπίτι της στη Θεσσαλονίκη, η Ιωάννα Τούνη λέει κρυωμένη: «Καλημέρα, ξύπνησε έτσι σήμερα, ωραία χαρούμενες διακοπούλες σε όλους» και δείχνει το τεστ.

Το βίντεο που ανέβασε


Λίγες μέρες πριν, η Ιωάννα Τούνη γιόρτασε τα 31α γενέθλιά της στη Χαλκιδική και συγκεκριμένα, στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης. Εκτός από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, στο πλευρό της ήταν οι καλύτεροί της φίλοι, όπως φαίνεται και από το υλικό που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Ιωάννα Τούνη έσβησε τα κεράκια μιας τούρτας, που ετοίμασαν για εκείνη οι αγαπημένοι της, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε και μια δεύτερη, με το αρχικό «J».
Όπως αναφέρει η ίδια ωστόσο, σε story που δημοσίευσε στον λογαριασμό της, μπορεί να έκλεισε τα 31, όμως νιώθει μόλις 1 έτους.
Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr