Εμμανουήλ Καραλής: Παιδί μου κερδίσαμε, του γράφει ο πατέρας του

Το μετάλλιο αυτό ανήκει στην οικογένειά μας, τόνισε ο Χάρης Καραλής σε ανάρτηση

Ο Εμμανουήλ Καραλής κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο και ανέλαβε τον ρόλο του σημαιοφόρου στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων, κάνοντας περήφανη την Ελλάδα αλλά και την οικογένειά του.

Ο πρωταθλητής και πλέον ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ έχει αναφερθεί πολλές φορές στη δύναμη που αντλεί από την οικογένειά του, με τον πατέρα του να μην λείπει ποτέ από το πλευρό του. Με το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων, ο πατέρας του, Χάρης Καραλής, έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα στον γιο του, με μια ανάρτηση. Ανάρτησε πρώτα, κοινές φωτογραφίες των δυο τους με την αδερφή και  τη μητέρα του «Manolo» και στην πορεία σημείωσε, μεταξύ άλλων:

«Παιδί μου κερδίσαμε! Το μετάλλιο αυτό ανήκει στην οικογένεια μας! Είναι η δίκη μας ΝΙΚΗ! Δώσαμε μάχες και τις κερδίσαμε! Νικήσαμε τους φόβους μας, παλέψαμε με δαίμονες, νικήσαμε τον ρατσισμό και την άβυσσο που παραλίγο να μας καταπιεί! Και ΝΑΙ βγήκαμε ΝΙΚΗΤΕΣ! Γιε μου υπάρχει και καλύτερος κόσμος και ανήκεις σε αυτόν!!!».

Η δημοσίευσή του

Ανάρτηση με τον πατέρα του έκανε και ο ίδιος ο Εμμανουήλ Καραλής, μερικές μέρες πριν, όταν πήγε στο Παρίσι. Αναρτώντας μια φωτογραφία τους από τα παλιά και μια από το  Ολυμπιακό Χωριό, έγραψε: «Ποιος να φανταζόταν ότι από την πρώτη μέρα που με πήγες στο στρώμα του άλματος επί κοντώ, 20 χρόνια μετά θα πηγαίναμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες μαζί. Πατέρα σε ευχαριστώ για όλα».

Η ανάρτηση του Εμμανουήλ Καραλή:




Ειδήσεις σήμερα:

Δραματικές ώρες στα μέτωπα της Αττικής: Σκληρή μάχη με τις φλόγες και τις αναζωπυρώσεις για 670 πυροσβέστες

Ανάλυση Sunday Times: Γιατί η ουκρανική εισβολή στο Κουρσκ είναι η πιο ριψοκίνδυνη απόφαση του Ζελένσκι

Γιατί η φωτιά στην Αττική εξαπλώθηκε γρήγορα – Το φαινόμενο των κηλιδώσεων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr