Ρόμπιν Γουίλιαμς: Δέκα χρόνια από τον θάνατό του - Συνεχίζεις να με εμπνέεις κάθε μέρα, γράφει ο γιος του

Δείτε την ανάρτηση που έκανε στο Instagram ο 41χρονος γιος του

Ο γιος του Ρόμπιν Γουίλιαμς έκανε μια ανάρτηση στα social media, με αφορμή τα δέκα χρόνια που συμπληρώνονται από τον θάνατο του πατέρα του.

Συγκεκριμένα, ο 41χρονος Ζακ Γουίλιαμς δημοσίευσε μία φωτογραφία του διάσημου κωμικού στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής του, εξέφρασε τα συναισθήματά του για τον πατέρα του, ενώ ανέφερε πόσο τον εμπνέει μέχρι και σήμερα.

«Μπαμπά, είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι πέρασαν 10 χρόνια. Σήμερα, αναλογίζομαι την τεράστια αγάπη που μοιράστηκες με όλους μας, την οικογένειά σου, τους φίλους σου και όλους όσους συνάντησες», γράφει αρχικά.

Στη συνέχεια, προσθέτει: «Συνεχίζεις να με εμπνέεις κάθε μέρα να κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω να δημιουργήσουμε έναν πιο συνδεδεμένο και αγαπημένο κόσμο για την οικογένειά μας. Θα σ' αγαπώ για πάντα».

Δείτε τη δημοσίευση:


Φωτογραφία άρθρου:
Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο και φωτογραφίες: Έφτασε σε σπίτια η φωτιά στον Διόνυσο, εκκενώνονται Παίδων Πεντέλης και 414 στρατιωτικό νοσοκομείο

Η συγκινητική ανάρτηση του Καραλή με τον Αντετοκούνμπο για τις τελετές έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι

Χολιγουντιανό σόου από τον Τομ Κρουζ στο Παρίσι - Μπήκε... πετώντας και έφυγε με μηχανή, βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr