Ελ Κινγκ για τον πατέρα της Ρομπ Σνάιντερ: Δεν συμφωνώ με τίποτα από όσα λέει - Τι αποκάλυψε για τα παιδικά της χρόνια

Ελ Κινγκ για τον πατέρα της Ρομπ Σνάιντερ: Δεν συμφωνώ με τίποτα από όσα λέει - Τι αποκάλυψε για τα παιδικά της χρόνια

Κάποτε την έστειλε σε κατασκήνωση για... παχουλά παιδιά, προκειμένου να χάσει κιλά - Ποτέ δεν θυμήθηκε τα γενέθλιά της 

elle-king
Η κόρη του Ρομπ Σνάιντερ, Ελ Κινγκ μίλησε για τον πατέρα της και μοιράστηκε τις αναμνήσεις που έχει από αυτόν.

Όπως είπε η τραγουδίστρια στο podcast, «Dumb Blonde», δεν περνούσε πολύ χρόνο με τον πατέρα τη και γνωστό κωμικό, ενώ ισχυρίστηκε πως κάποτε την έστειλε σε κατασκήνωση για... παχουλά παιδιά.

«Αν περνούσα ποτέ ένα καλοκαίρι με τον μπαμπά μου, αυτό θα ήταν σε ένα πλατό ταινιών, οπότε απλά θα χανόμουν στο ανακάτεμα. Κι αν ποτέ μιλούσα και δεν έκανα ησυχία, όταν μου έλεγε "σσσς", θα είχα πρόβλημα», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε στη συνέχεια, όταν ήταν μικρή είχε πολλά παραπάνω κιλά, με τον πατέρα της να τη στέλνει σε μια κατασκήνωση, που απευθυνόταν μόνο σε υπέρβαρα παιδιά.
@xomgitsbunnie

OUT TOMORROW on patre0n & Monday everywhere else 🎙️👱‍♀️ my sister @Elle King doesnt hold back! She addresses everything #elleking

♬ original sound - Bunnie Xo 🪄
Κλείσιμο
«Ήμουν ένα πραγματικά πολύ βαρύ παιδί. Ο μπαμπάς μου με έστειλε σε μια κατασκήνωση με παχιά παιδιά. Και μετά είχα περισσότερους μπελάδες, γιατί και έσπασα τον αστράγαλό μου και δεν έχασα βάρος. Πολύ τοξικός και πολύ ανόητος», είπε για τον πατέρα της.

Πρόσθεσε επιπλέον, ότι ποτέ δεν είχε θυμηθεί τα γενέθλιά της. «Ο μπαμπάς μου ξεχνούσε τα γενέθλιά μου κάθε χρόνο. Πέρασα τα 18α γενέθλιά μου σε ένα θερινό σχολίο, μου έφεραν cupcakes ακόμα κι εκεί κι όταν γύρισα σπίτι, συνειδητοποίησα ότι ο μπαμπάς μου και πάλι δεν το θυμόταν», εξήγησε.

Τέλος, ανέφερε πως δεν συμφωνεί σχεδόν σε τίποτα μαζί του, ενώ για τις συντηρητικές απόψεις που έχει ο Ρομπ Σνάιντερ για τους ομοφυλόφιλους είπε: «Απλά μιλάει για τον εαυτό του και θέλω να επωφεληθώ της ευκαιρίας και να πω ότι δεν συμφωνώ με τίποτα από όσα λέει».

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο και φωτογραφίες: Έφτασε σε σπίτια η φωτιά στον Διόνυσο, εκκενώνονται Παίδων Πεντέλης και 414 στρατιωτικό νοσοκομείο

Η συγκινητική ανάρτηση του Καραλή με τον Αντετοκούνμπο για τις τελετές έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι

Χολιγουντιανό σόου από τον Τομ Κρουζ στο Παρίσι - Μπήκε... πετώντας και έφυγε με μηχανή, βίντεο και φωτογραφίες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης