Μπιάνκα Σενσόρι: Με τις αδερφές της στο πάρτι για το νέο άλμπουμ του Κάνιε Γουέστ

Η σύζυγος του ράπερ κάλεσε την Αντζελίνα και την Αλίσια στο πάρτι, διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα που τις θέλουν να μην έχουν καλές σχέσεις

Η Μπιάνκα Σενσόρι έδωσε το παρών στο πάρτι που διοργάνωσε ο σύζυγός της, Κάνιε Γουέστ για την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ, Vultures 2.

Ωστόσο, η Αυστραλή σύζυγος του ράπερ δεν ήταν μόνη της, αλλά με τις δύο της αδερφές, Αντζελίνα και Αλίσια.

Σε μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο, από κάποιον που βρισκόταν επίσης, εκεί, οι γυναίκες φαίνεται να κάθονται στην πρώτη γραμμή.
Η Σενσόρι, η οποία είναι γνωστή για τις αποκαλυπτικές της εμφανίσεις, δεν το παράκανε αυτή τη φορά, επιλέγοντας μία λευκή ολόσωμη φόρμα και ψηλές γόβες.

Λίγες ώρες αργότερα, η μικρότερη αδερφή της, Αντζελίνα Σενσόρι δημοσίευσε μια φωτογραφία με την αδερφή της, Μπιάνκα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτή, οι δύο γυναίκες ποζάρουν με εσώρουχα και μπλουζάκια στο ίδιο χρώμα.

Δείτε τη φωτογραφία:


Αν και μέχρι στιγμής, τα δημοσιεύματα ήθελαν την Μπιάνκα Σενσόρι να μην έχει καθόλου σχέσεις με την οικογένειά της και τις αδερφές της να παραπονιούνται ότι «δεν τις θέλει κοντά της», η ίδια διέψευσε τα όσα λέγονται.



Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο και φωτογραφίες: Έφτασε σε σπίτια η φωτιά στον Διόνυσο, εκκενώνονται Παίδων Πεντέλης και 414 στρατιωτικό νοσοκομείο

Η συγκινητική ανάρτηση του Καραλή με τον Αντετοκούνμπο για τις τελετές έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι

Χολιγουντιανό σόου από τον Τομ Κρουζ στο Παρίσι - Μπήκε... πετώντας και έφυγε με μηχανή, βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr