Σάββας Πούμπουρας: Βρέθηκε στα Βριλήσσια πολύ κοντά στο πύρινο μέτωπο - Είμαι μουδιασμένος μπροστά σε όλο αυτό, αναφέρει

Όπως αναφέρει, η φωτιά καίει και ηλεκτροφόρα σύρματα, τα οποία σπάνε και με τη σειρά τους, δημιουργούν νέες εστίες

O Σάββας Πούμπουρας, ο οποίος μέχρι χθες απολάμβανε τις καλοκαιρινές του διακοπές, επέστρεψε στην Αθήνα και βρέθηκε δίπλα στο πύρινο μέτωπο.

Ο παρουσιαστής φροντίζει πάντα να προσφέρει τη βοήθειά του εθελοντικά, σε τέτοιες καταστροφές.

Σε δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Σάββας Πούμπουρας αποκάλυψε πως βρέθηκε στα Βριλήσσια, τα οποία τις τελευταίες ώρες καίγονται.

«Μόλις γύρισα Αθήνα και είμαι μουδιασμένος μπροστά σε όλο αυτό. Μόλις έχω λεπτομέρειες σχετικά με το πώς μπορούμε να βοηθήσουμε, θα σας ενημερώσω», έγραψε σε ένα story του αρχικά.

Στη συνέχεια, δημοσίευσε ένα βίντεο με τον ίδιο μέσα στο πύρινο μέτωπο, προειδοποιώντας τον κόσμο που κινείται στην περιοχή να προσέχει.

Όπως αναφέρει μάλιστα, η φωτιά καίει και ηλεκτροφόρα σύρματα, τα οποία σπάνε και με τη σειρά τους, δημιουργούν νέες εστίες, με την κατάσταση να γίνεται ανεξέλεγκτη.

Δείτε το βίντεο:


Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο και φωτογραφίες: Έφτασε σε σπίτια η φωτιά στον Διόνυσο, εκκενώνονται Παίδων Πεντέλης και 414 στρατιωτικό νοσοκομείο

Η συγκινητική ανάρτηση του Καραλή με τον Αντετοκούνμπο για τις τελετές έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι

Χολιγουντιανό σόου από τον Τομ Κρουζ στο Παρίσι - Μπήκε... πετώντας και έφυγε με μηχανή, βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr