Νικ Κέιβ: Μετά τους θανάτους των δύο του γιων στράφηκε στη θρησκεία - Οι προτεραιότητές μου άλλαξαν, λέει

Νικ Κέιβ: Μετά τους θανάτους των δύο του γιων στράφηκε στη θρησκεία - Οι προτεραιότητές μου άλλαξαν, λέει

Αυτή η τραγωδία με έκανε να συνδεθώ περισσότερο με τους ανθρώπους, λέει ο τραγουδιστής

cave01-arth_2
Ο Νικ Κέιβ μίλησε για την τραγωδία που έχει ζήσει, αφού έχασε δύο γιους μέσα σε λιγότερο από μια δεκαετία.

Το 2015, ο 15χρονος γιος του, Άρθουρ έπεσε στα βράχια κοντά στο Μπράιτον του Ανατολικού Σάσεξ, μετά από χρήση LSD.

O θάνατος του 31χρονου Τζέθρο ήρθε σε λιγότερο από επτά χρόνια. O εθισμένος στα ναρκωτικά γιος του θρυλικού τραγουδιστή Νικ Κέιβ πέθανε σε ένα φθηνό μοτέλ. Δεν έγιναν γνωστά τα αίτια πίσω από τον θάνατό του.

Ο Νικ Κέιβ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Australian Story και όταν ήρθε η ώρα να μιλήσει με την παρουσιάστρια, της υπενθύμισε πως την ίδια μέρα συμπληρωνόταν ένας χρόνος από τον θάνατο του Τζέθρο.

Κλείσιμο
Αμέσως, εκείνη του ζήτησε συγγνώμη για τον προγραμματισμό της συνέντευξης, με τον Νικ Κέιβ να της απαντά: «Δεν φταίτε εσείς. Απλά είναι περίεργο για μένα, γιατί είναι σαν να πηδάμε κατευθείαν σε αυτό το θέμα».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον θάνατο του γιου του, Άρθουρ, ο οποίος πήδηξε από μεγάλο ύψος από έναν γκρεμό κοντά στο σπίτι του στο Μπράιτον της Αγγλίας το 2015, αφού είχε πιει για πρώτη φορά LSD.

«Κατανόησα ακριβώς τι του συνέβη γιατί το είχα περάσει», είπε χαρακτηριστικά. Εξήγησε επιπλέον, πως η τραγωδία που έζησε τον έκανε να αναπροσδιορίσει τις απόψεις του και να σκεφτεί αλλιώς τη ζωή του.

«Είναι λίγο περίπλοκο, αλλά μετά από μια απώλεια, πρέπει ή να την απορροφήσουμε και να ζήσουμε με αυτή ή να αναδιατάξουμε τον εαυτό μας. Το κενό που έμεινε μου επέτρεψε να δω τον κόσμο με διαφορετικό τρόπο και να είμαι πιο συμπονετικός απέναντι σε μια ανθρώπινη, δυσάρεστη κατάσταση», σημείωσε.

Πρόσθεσε επιπλέον: «Με έκανε να συνδεθώ περισσότερο με τους ανθρώπους. Πάντα είχα ένα θρησκευτικό ταμπεραμέντο, ακόμα και ως παιδί, αλλά δεν το χρειάστηκα ποτέ. Ήμουν εθισμένος για δεκαετίες στα ναρκωτικά. Μετά τον θάνατο του Άρθρουρ, αντί να νιώθω θυμό για τέτοιου είδους πράγματα, όπως η θρησκεία και αντί να τα απορρίπτω, ένιωσα ότι άρχισα να μετακινούμαι προς μια θρησκευτική ζωή».

Τέλος, εξήγησε πως σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να επιστρέψει στον κόσμο του «rock n' roll». «Δεν μπαίνω στον πειρασμό να επιστρέψω σε αυτόν τον τρόπο ζωής, ούτε στα ναρκωτικά ή το αλκοόλ. Οι προτεραιότητές μου άλλαξαν. Είδα την ανοησία όλους αυτού. Είμαι πατέρας, είμαι σύζυγος και είμαι ένας άνθρωπος αυτού του κόσμου. Για μένα, αυτά είναι πιο σημαντικά από το να είμαι "καλλιτέχνης"», είπε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο και φωτογραφίες: Έφτασε σε σπίτια η φωτιά στον Διόνυσο, εκκενώνονται Παίδων Πεντέλης και 414 στρατιωτικό νοσοκομείο

Η συγκινητική ανάρτηση του Καραλή με τον Αντετοκούνμπο για τις τελετές έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι

Χολιγουντιανό σόου από τον Τομ Κρουζ στο Παρίσι - Μπήκε... πετώντας και έφυγε με μηχανή, βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης