Μανούσος Μανουσάκης για τους ηθοποιούς: Δεν μου χρωστάει κανείς τίποτα, πέτυχα κι εγώ μέσω εκείνων και αυτοί μέσω εμού

Μανούσος Μανουσάκης για τους ηθοποιούς: Δεν μου χρωστάει κανείς τίποτα, πέτυχα κι εγώ μέσω εκείνων και αυτοί μέσω εμού

Ωφεληθήκαμε και οι δύο, δώσαμε ο ένας στον άλλο ισόποσα, πρόσθεσε ο σκηνοθέτης

manousos-manousakis
Ο Μανούσος Μανουσάκης έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τους ηθοποιούς, με τους οποίους έχει συνεργαστεί όλα αυτά τα χρόνια.

Ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και αρχικά, αναφέρθηκε στους νέους ανθρώπους, με τους οποίους έχει δουλέψει, χωρίς να έχουν ξεκινήσει την καριέρα τους.

«Είναι πολύ ευχάριστο να βλέπεις νέα παιδιά να προκόβουν, να βρίσκουν ένα βήμα και να δείχνουν τον εαυτό τους. Και σε ένα από τα επεισόδια που αφορά την ενδοσχολική βία στο "Δίχτυ" είναι όλα τα πιτσιρίκια που παίζουν, καταπληκτικά. Έμεινα άφωνος με την εφευρετικότητά τους και τη θρασύτητά τους. Για μένα, είναι σχολείο η συνεύρεση με νέους ανθρώπους», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε αν έχει εισπράξει ποτέ αχαριστία. «Δεν μου χρωστάει κανείς τίποτα. Ωφεληθήκαμε και οι δύο, δώσαμε ο ένας στον άλλο ισόποσα. Κι εγώ μέσω εκείνων πέτυχα και αυτοί μέσω εμού. Τι πάει να πει "αχαριστία";», απάντησε ο Μανούσος Μανουσάκης.

Τέλος, δήλωσε: «Έχω συνεργαστεί με χιλιάδες ηθοποιούς και δεν υπάρχει κάποιος που θα έλεγα "δεν θέλω να ξαναδουλέψω μαζί του"».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο και φωτογραφίες: Έφτασε σε σπίτια η φωτιά στον Διόνυσο, εκκενώνονται Παίδων Πεντέλης και 414 στρατιωτικό νοσοκομείο

Η συγκινητική ανάρτηση του Καραλή με τον Αντετοκούνμπο για τις τελετές έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι

Χολιγουντιανό σόου από τον Τομ Κρουζ στο Παρίσι - Μπήκε... πετώντας και έφυγε με μηχανή, βίντεο και φωτογραφίες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης