Κιτ Χάρινγκτον για την περίοδο που ήταν αλκοολικός: Μισούσα τον εαυτό μου, τον περιφρονούσα

Κιτ Χάρινγκτον για την περίοδο που ήταν αλκοολικός: Μισούσα τον εαυτό μου, τον περιφρονούσα

Δεν ήμουν περήφανος για οτιδήποτε κι αν είχα κάνει, δήλωσε ο ηθοποιός

kit-harington
Ο Κιτ Χάρινγκτον μίλησε για τη νηφαλιότητά του και τόνισε πως τη θεωρεί το «μεγαλύτερο κατόρθωμά» του.

Ο ηθοποιός του Game of Thrones έδωσε συνέντευξη στο GQ Hype και αναφέρθηκε στην αποτοξίνωση που έκανε από το αλκοόλ, ενώ τόνισε πως η περίοδος που ήταν εθισμένος ήταν μια από τις χειρότερες της ζωής του.

Όπως είπε, είχε κατάθλιψη, ενώ έκανε συνεχώς αυτοκτονικές σκέψεις. «Πριν καταφέρω να είμαι νηφάλιος, κοίταζα τον εαυτό μου στον καθρέφτη κι ένιωθα άσχημα. Μισούσα τον εαυτό μου. Κυριολεκτικά, τον περιφρονούσα και δεν ήμουν περήφανος για οτιδήποτε κι αν είχα κάνει», εξήγησε.

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν μπορούσα να είμαι περήφανος. Έτσι, το γεγονός ότι είμαι περήφανος που είμαι νηφάλιος είναι από μόνο του ένα σημάδι ότι είμαι ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος».

Ο ηθοποιός παραδέχτηκε επίσης, ότι είναι πολύ τυχερός που κατάφερε να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ, πριν έρθουν στη ζωή τα παιδιά του. «Θα ήταν σωματικά και συναισθηματικά αδύνατο να έκανα παιδιά, αν συνέχιζα έτσι», λέει.

Ωστόσο, αναφέρει πως αναγνωρίζει τον κίνδυνο να «πέσει» ξανά στο αλκοόλ, αφού γνωρίζει πως αυτό συμβαίνει σε πολλούς που καταφέρνουν να απεξαρτηθούν. «Μπορεί να έχω μια τεράστια, χαοτική υποτροπή, που ελπίζω να μην συμβεί. Αλλά νομίζω ότι μιλώντας για αυτό, προστατεύω τον εαυτό μου», δήλωσε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο και φωτογραφίες: Έφτασε σε σπίτια η φωτιά στον Διόνυσο, εκκενώνονται Παίδων Πεντέλης και 414 στρατιωτικό νοσοκομείο

Η συγκινητική ανάρτηση του Καραλή με τον Αντετοκούνμπο για τις τελετές έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι

Χολιγουντιανό σόου από τον Τομ Κρουζ στο Παρίσι - Μπήκε... πετώντας και έφυγε με μηχανή, βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης