Κέιτι Πέρι - Ορλάντο Μπλουμ: Η στιγμή που βουτάνε από ελικόπτερο σε βίντεο

Το ζευγάρι μέτρησε αντίστροφα και πήδηξε από ελικόπτερο στη θάλασσα

Η Κέιτι Πέρι και ο Ορλάντο Μπλουμ αιφνιδίασαν τους φαν τους με τη νέα τους ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το ζευγάρι δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες, στις οποίες καταγράφηκε να πηδάει από ένα ελικόπτερο στη θάλασσα. Στο βίντεο, η ποπ σταρ και ο Χολιγουντιανός ηθοποιός μετρούν αντίστροφα μέχρι καθισμένοι στην άκρη του αεροσκάφους για να πέσουν μαζί στο νερό χωρίς να μπορούν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους.

Δείτε το βίντεο


Κάποιος τρίτος τους απαθανάτισε από μακριά την ώρα της μεγάλης βουτιάς, όταν ακόμη ήταν στον αέρα. Στη λεζάντα της δικής της δημοσίευσης, η Κέιτι Πέρι έγραψε για τον Μπλουμ: «Όπως τα αστέρια είναι στον ουρανό έτσι εσύ κι εγώ θα βρίσκουμε ο ένας τον άλλον σε κάθε ζωή».


Οι δυο τους κάνουν συχνά κοινές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τις προάλλες, η τραγουδίστρια ανέβασε κλιπ που χρησιμοποίησε φίλτρα για να δείξει τις αλλαγές στο πρόσωπο της ίδιας και του συντρόφου της όσο θα περνάνε τα χρόνια. Ωστόσο, αν και η ποπ-σταρ φαίνεται να υφίσταται σημαντικές αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση από τα φίλτρα, ο ηθοποιός που κάθεται δίπλα της παραμένει απαράλλαχτος.

«Υποθέτω ότι το φίλτρο δεν λειτουργεί σε ξωτικά ή πειρατές», σχολίασε χιουμοριστικά η Κέιτι Πέρι αναφερόμενη στους διάσημους ρόλους του Ορλάντο Μπλουμ στον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» και στους «Πειρατές της Καραϊβικής».

Δείτε το βίντεο




Ειδήσεις σήμερα:

Οικογένεια Τσιτσιπά: Γιατί ο Στέφανος βρίζει δημόσια τους γονείς του

«Χάσαμε μια φίλη, τη Νάντια» - Θρήνος για τη γυναίκα που βρέθηκε απανθρακωμένη σε βιοτεχνία που κάηκε στο Πάτημα Χαλανδρίου

«Δεχθήκαμε μαζική επίθεση» - Κράσαρε με το «καλημέρα» η συνέντευξη Έλον Μασκ με Ντόναλντ Τραμπ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr