Τζένιφερ Λόπεζ: Πήγε στο διαμέρισμα του Μπεν Άφλεκ

Τζένιφερ Λόπεζ: Πήγε στο διαμέρισμα του Μπεν Άφλεκ

Αφού πέρασε τη μέρα της με τον γιο του ηθοποιού, Σάμιουελ στα μαγαζιά

Lopez2214
Η Τζένιφερ Λόπεζ εθεάθη να πηγαίνει στο διαμέρισμα που νοικιάζει ο Μπεν Άφλεκ, λίγο μετά τη βόλτα της με τον γιο του ηθοποιού, Σάμιουελ, με τον οποίο πήγαν για ψώνια.

Ο φακός των παπαράτσι εντόπισε τη σταρ στο διαμέρισμα του συζύγου της στο Μπρέντγουντ, με τον οποίο είναι θέμα ημερών, όπως λένε τα διεθνή πρακτορεία, να ανακοινώσουν κι επίσημα το διαζύγιό τους. Το Page Six αναφέρει, ότι «ο οδηγός της τραγουδίστριας -που την είχε αφήσει νωρίτερα μέσα στην ημέρα- επέστρεψε για να την παραλάβει γύρω στις 8 μ.μ. τοπική ώρα, αλλά η Λόπεζ δεν βγήκε από το σπίτι μέχρι τις 9:45 μ.μ.». Το προηγούμενο διάστημα, ο Μπεν Άφλεκ να αγόρασε έπαυλη που του κόστισε 20,5 εκατομμύρια δολάρια και όλα δείχνουν ότι τουλάχιστον εκείνος, είναι αποφασισμένος να ζήσει τη ζωή του χωρίς τη JLo.




Κλείσιμο
Οι ίδιες πληροφορίες επισημαίνουν, ότι η Λόπεζ δεν σκοπεύει να απομακρυνθεί από τα παιδιά του Άφλεκ και της Τζένιφερ Γκάρνερ, εξαιτίας του χωρισμού τους. 



Λίγες μέρες πριν, κυκλοφόρησε και η είδηση ότι πολλοί από το περιβάλλον τους δεν ήθελαν να γίνουν ξανά ζευγάρι. Ακόμη και ο μάνατζερ της σταρ, Μπένι Μεντίνα, δεν ήταν σύμφωνος με αυτή τη σχέση, καθώς ο Μπεν Άφλεκ ήταν ο λόγος που εκείνος και η Λόπεζ είχαν σταματήσει να συνεργάζονται για λίγο.

Λίγο μετά τον χωρισμό του ζευγαριού, το 2003, η Λατίνα σταρ τον προσέλαβε ξανά. Όταν ο Μεντίνα έμαθε ότι Λόπεζ και Άφλεκ τα ξαναβρήκαν μετά από χρόνια, δεν σχολίασε τίποτα, όμως δεν ήταν καθόλου ενθουσιασμένος.

Όπως λέει πηγή: «Η στάση του ήταν "δεν θα πω τίποτα". Δεν ήταν τόσο αρνητικός, ήξερε ότι η Λόπεζ θα παντρευόταν ό,τι κι αν γινόταν, οπότε ποιο το νόημα;».

Δεν είναι όμως, μόνο ο Μεντίνα που δεν συμπαθούσε τον Μπεν Άφλεκ, αλλά και η Λία Ρεμίνι. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η φίλη της απομακρύνθηκε από εκείνη, όταν η Ρεμίνι τη συμβούλευσε πριν παντρευτεί, να σκεφτεί καλά τους λόγους που είχε χωρίσει με τον ηθοποιό στο παρελθόν, για να μη βρεθεί ξανά στο ίδιο σημείο.

«Ο Μπεν Άφλεκ είναι εγωιστής και δεν είναι πλήρως αφοσιωμένος ως σύντροφος. Η Λόπεζ ήταν τόσο τρελή για εκείνον που έκοψε όλους τους δεσμούς», λέει η πηγή.

Πρόσθεσε επίσης: «Ο Άφλεκ δεν αρέσει σε κανέναν, παρά μόνο στη μητέρα της. Είναι αρκετά μαλ****. Πλέον, δεν αντέχουν ο ένας τον άλλο. Δεν τα πάνε καλά κι υπάρχει πολύ κακό κλίμα».


Ειδήσεις σήμερα:

Οικογένεια Τσιτσιπά: Γιατί ο Στέφανος βρίζει δημόσια τους γονείς του

«Χάσαμε μια φίλη, τη Νάντια» - Θρήνος για τη γυναίκα που βρέθηκε απανθρακωμένη σε βιοτεχνία που κάηκε στο Πάτημα Χαλανδρίου

«Δεχθήκαμε μαζική επίθεση» - Κράσαρε με το «καλημέρα» η συνέντευξη Έλον Μασκ με Ντόναλντ Τραμπ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης