Τζούλια Νόβα: Το βίντεό της από τη φωτιά - Έλεγα να μην ανεβάσω όσα ζήσαμε αλλά νιώθω τόσο θυμό, τόνισε

Κάθε φορά που κλείνω τα μάτια μου βλέπω τους εθελοντές να παλεύουν με κίνδυνο τη ζωή τους, συνέχισε σε ανάρτησή της

Η Τζούλια Νόβα έδειξε μέσα από ένα βίντεο, όσα έζησε δύο μέρες πριν, όταν ξέσπασε η φωτιά στην Αττική.

Το μοντέλο φέρεται να κατέγραψε με την κάμερα του κινητού του, το τοπίο που ήταν τυλιγμένο στις φωτιές, τις προσπάθειες των πυροσβεστών και των εθελοντών, αλλά και τη διάσωση ζώων που βρίσκονταν σε κίνδυνο.

Στην ανάρτηση που έκανε μέσω Instagram το πρωί της Τρίτης 13 Αυγούστου, η Τζούλια Νόβα εξήγησε ότι αρχικά, δεν ήθελε να ανεβάσει τίποτα από όσα βίωσε με την οικογένειά της, αλλά η οργή της δεν της επέτρεψε να απέχει από τα social media, αναφορικά με το θέμα. «Οι εικόνες από την πυρκαγιά δεν λένε να ξεθωριάσουν και ο θυμός όλο και φουντώνει πιο πολύ» επισημαίνει, μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο

Πιο αναλυτικά, η Τζούλια Νόβα έγραψε: «Δυο ημέρες πέρασαν και οι εικόνες από την πυρκαγιά δεν λένε να ξεθωριάσουν και ο θυμός όλο και φουντώνει πιο πολύ. Έλεγα να μην ανεβάσω κάποιες στιγμές που ζήσαμε προχθές στην πυρκαγιά αλλά νιώθω τόσο θυμό που δεν κρατήθηκα.

Κάθε φορά όταν κλείνω τα μάτια μου βλέπω τους εθελοντές και ΜΟΝΟ με Κίνδυνο τη ζωή τους να παλεύουν με τις φωτιές για να προστατέψουν ανθρώπους, ζώα και ξένες περιουσίες και από την άλλη εκείνους που έπρεπε να είναι στη θέση τους ή έστω δίπλα τους να είναι στοιβαγμένοι σε απόμακρα σημεία μακριά από τη φωτιά και απλός να βγάζουν φωτογραφίες. Δεν κατονομάζω το σώμα γιατί σίγουρα υπάρχουν κάποιοι που να κάνουν τη δουλειά τους αλλά από αυτά που είδα με τα μάτια μου στη φετινή φωτιά με κάνει να νιώθω άπειρη οργή για όλους εκείνους που απλά απείχαν , απλά δεν νοιάζονταν ! Και από την άλλη νιώθω άπειρη ευγνωμοσύνη προς τους εθελοντές που με τόσο θάρρος πάλεψαν και παλεύουν με τις φλόγες για όλους εκείνους που τους έχουν ανάγκη . Μπράβο παιδιά και μακάρι όλος ο κόσμος να μπορέσει να παραδειγματιστεί από εσάς γιατί μόνο έτσι θα πάμε μπροστά ! Όσο είμαστε μια γροθιά τίποτα δεν μπορεί να μας νικήσει ούτε πόλεμος ούτε η χειρότερη φωτιά».


Ειδήσεις σήμερα:

Οικογένεια Τσιτσιπά: Γιατί ο Στέφανος βρίζει δημόσια τους γονείς του

«Χάσαμε μια φίλη, τη Νάντια» - Θρήνος για τη γυναίκα που βρέθηκε απανθρακωμένη σε βιοτεχνία που κάηκε στο Πάτημα Χαλανδρίου

Μαθητές Γυμνασίου οι δύο που συνελήφθησαν γιατί φέρονται να έβαλαν τη φωτιά στην Άνω Γλυφάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr