Σάντρα Μπούλοκ: Είναι υπέροχο να είσαι 60 χρονών

Το μήνυμα... συμπαράστασης της σταρ στην παρουσιάστρια, Χόντα Κοτμπ, που έγινε 60 ετών

Η Σάντρα Μπούλοκ μίλησε στην εκπομπή της Χόντα Κοτμπ και είπε «χρόνια πολλά» στην παρουσιάστρια που πριν από λίγες μέρες έκλεισε τα 60 της χρόνια.

Η ηθοποιός, που έγινε επίσης 60 ετών τον Ιούλιο, μόνο θετικά συναισθήματα είχε να περιγράψει, όσον αφορά τη νέα δεκαετία στην οποία εισήχθη, λέγοντας ότι «είναι υπέροχα».


Στο βιντεοσκοπημένο μήνυμά της, η Μπούλοκ είπε στην Κοτμπ: «Είχα ετοιμάσει τόσα πολλά λαμπρά και αστεία πράγματα για σένα σε αυτό το μήνυμα που θα έκαναν θραύση, αλλά ξέρεις κορίτσι μου, είμαι πολύ κουρασμένη».

Δείτε το βίντεο

Στη συνέχεια, τόνισε με την ίδια χιουμοριστική διάθεση: «Είμαι κουρασμένη γιατί έπρεπε να ανέβω στο βουνό πριν φτάσεις εσύ, ώστε να μπορέσω να ελέγξω το έδαφος, να δω πώς είναι τα πράγματα και να πάρω μια γεύση και να σε ενημερώσω. Και είναι περίεργο γιατί οι άνθρωποι φαίνεται να θέλουν να φοβόμαστε για το πώς μπορεί να μοιάζει όταν φτάσουμε εκεί. Τελικά είναι πολύ ωραία. Είναι απίστευτο».


Ειδήσεις σήμερα:

Οικογένεια Τσιτσιπά: Γιατί ο Στέφανος βρίζει δημόσια τους γονείς του

«Χάσαμε μια φίλη, τη Νάντια» - Θρήνος για τη γυναίκα που βρέθηκε απανθρακωμένη σε βιοτεχνία που κάηκε στο Πάτημα Χαλανδρίου

Μαθητές Γυμνασίου οι δύο που συνελήφθησαν γιατί φέρονται να έβαλαν τη φωτιά στην Άνω Γλυφάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr